Masz racje ale przy innym malowaniu i odrobinie GS-u myślę, że "wyjdą na ludzi."Koz@a pisze:Te minosy to porażka jakaś te "mięśnie" wyglądają jak zwały tłuszczu , szczególnie na nogach
Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
"...And in that time of darkness,
Man became Beast and Beast became Man..."
Nigdy nie lepiłem z GS-u ale myśle ze ja bym je lepiej ulepił
nie dziwie Ci sie sam jestem wkurwionyCrusader pisze:Mam nadzieje że Abominacja zerżnie go po kule (jeśli je ma)
Nawet tak nie mogę odreagować
pozdro
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
W każdym razie sklejanie i malowanie ungorów, gorów i bestigorów to będzie czysta przyjemność.
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle= - GW Advance Orders.
Nowy Shaman ma na plecach skrzydła i potrafi latać. Centigor hero jest Special charakterem dostępnym tylko jako upgrade dla centigorów. Ungory w skirmishu kosztują po 6pkt i mogą być wystawiane po 5 typa zapełniając cały core. Podobno.
Nie istnieją jeszcze ani figurki, ani chyba nawet ostateczne koncept arty dla tych trzech nowych rarów.
Gorbull czyli Doombull hero może być BSB.
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... GameStyle= - GW Advance Orders.
Nowy Shaman ma na plecach skrzydła i potrafi latać. Centigor hero jest Special charakterem dostępnym tylko jako upgrade dla centigorów. Ungory w skirmishu kosztują po 6pkt i mogą być wystawiane po 5 typa zapełniając cały core. Podobno.
Nie istnieją jeszcze ani figurki, ani chyba nawet ostateczne koncept arty dla tych trzech nowych rarów.
Gorbull czyli Doombull hero może być BSB.
-
- Masakrator
Rozorgory to jakieś pośmiewisko.
Miały wyjść dramatycznie i dynamicznie, wyszły ...żałośnie.
Kurde, słów brak. Fatalne, po prostu..
Miały wyjść dramatycznie i dynamicznie, wyszły ...żałośnie.
Kurde, słów brak. Fatalne, po prostu..
-
- Masakrator
Generalnie nowe modele oceniam tak:( w skali 10 punktowej)
-Bestiogory-mocne 7
-świnie-1?
-Minosy-5+
-Doombull-mocne 7
-Herdy-6
-Bestiogory-mocne 7
-świnie-1?
-Minosy-5+
-Doombull-mocne 7
-Herdy-6
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ten razorgor jest IMO jedną z najbrzydszych figurek jaką wydalo GW ever
Już lepiej będzie go proksować...
Już lepiej będzie go proksować...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Skoro wszystko można już kupić pdf powinien pojawić się w najbliższych dniach.
Modele po bliższych oględzinach wyglądają lepiej. Dobrze pomalowane będą cieszyły oko
Modele po bliższych oględzinach wyglądają lepiej. Dobrze pomalowane będą cieszyły oko
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Heh nie dość, że bestiom na wstępie zasady skopali to jeszcze wydali naprawdę brzydkie figurki.
Minosy okropne a pumbagor bije je na głowę jako miss obrzydliwości. Ghorros troszeczkę lepszy ale niczym ciekawym to on nie jest.
Bestigory ujdą, ale starych w żadnym wypadku nie przebijają - raczej starsze modele bestigorów przebijają obecne.
Jedyne figurki, które mi się podobają to zwykłe herdy - tyle, że one nie różnią się wiele od poprzednich herdów.
Minosy okropne a pumbagor bije je na głowę jako miss obrzydliwości. Ghorros troszeczkę lepszy ale niczym ciekawym to on nie jest.
Bestigory ujdą, ale starych w żadnym wypadku nie przebijają - raczej starsze modele bestigorów przebijają obecne.
Jedyne figurki, które mi się podobają to zwykłe herdy - tyle, że one nie różnią się wiele od poprzednich herdów.
Tak na prawde to jedyne modele które mi sie podobają to nowe herdy... reszta to syf...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Tak tylko, że nowe herdy poza drobnymi szczegółami wiele się nie różnią od starych, które były świetne. Dalej uważam, że Bestigory mają bardzo fajne modele. Pumbagor to jakiś żart chyba, a Minosy -tak jak pisałem wcześniej- da rade do porządku doprowadzić. Ghorros jak dla mnie super. Podoba mi się. Po dokładnym przyjrzeniu się Doombullowi stwierdzamm, że model miażdży. Generalnie te nowe modele jak dla mnie na plus.
"...And in that time of darkness,
Biedne bestie
Nie będę mówić co sądze o autorze AB ale coraz bardziej opłaca się wybrac do UK (teraz już mamy 2 gości do zlinczowania )
Raiders gone <-- myśle że to i modele minosków to całe zło, reszta przejdzie
pumbagory się raczej nie będą przydawać za bardzo
Cały czas mam nadzieje że będzie się dało tym fajnie pograć
Będę klimaciarzem z przymusu
Nie będę mówić co sądze o autorze AB ale coraz bardziej opłaca się wybrac do UK (teraz już mamy 2 gości do zlinczowania )
Raiders gone <-- myśle że to i modele minosków to całe zło, reszta przejdzie
pumbagory się raczej nie będą przydawać za bardzo
Cały czas mam nadzieje że będzie się dało tym fajnie pograć
Będę klimaciarzem z przymusu
Hordes of Chaos.... To było to....
http://www.games-workshop.com/gws/conte ... d=7300005a czy to są nowe bestie???
Cóż gracze bestii, którzy tak długo czekali na swój book, zwłaszcza po tym jak bardzo GW skopało i okroilo ten z 6 edycyjny, mimo nadchodzącego nowego booka - mogą tylko otrzymywać kondolencje i wyrazy współczycia od pozostałych graczy prowadzących inne armie ;P