Turniej w Lublinie 9 I 2010 r. by MORIA "Przeciwwręg" mirror
Re: Turniej w Lublinie 9 I 2010 r. by MORIA "Przeciwwręg" mirror
to miror, im mocniej się wystawisz tyg gorzej dla ciebie
nie do konca gorzej... wlasciwie to nie ma znaczenia co wystawisz, wazne zebys wiedzial jak tym zagrac, a przeciwnik nie
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
no tak więc samograje i różne inne wrajty to bat na samego siebie, lepiej wystawić zombie jak sie umie nimi zagrac , bo normalny zjadacz kosci (jak dariusz) nie gral z tym i tym
krasie dlatego wystawie na klockach i klopach a nie na full strzelaniu bo strzelać każdy umie a manewrować klockiem z 6M nie każdy
krasie dlatego wystawie na klockach i klopach a nie na full strzelaniu bo strzelać każdy umie a manewrować klockiem z 6M nie każdy
to niezle masz te klocki, jak 6Mv...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Sprawa jest następująca
Będę się starał rozmawiać dziś wieczorem z Dudim na temat pożyczki ale jeśli to nie wyjdzie czy ktoś poratowałby mnie pożyczką do moich tombów bo moja armia jest na wczesnym stadium zbierania. Potrzebowałbym następujące figsy(w co wątpię) lub ich zamienniki:
-2 bazy tomb swarm
-1 rydwan
-skorp
-bone giant lub gigant jakikolwiek
Ofiarodawca otrzyma moją ogromną wdzięczność i browarki
Będę się starał rozmawiać dziś wieczorem z Dudim na temat pożyczki ale jeśli to nie wyjdzie czy ktoś poratowałby mnie pożyczką do moich tombów bo moja armia jest na wczesnym stadium zbierania. Potrzebowałbym następujące figsy(w co wątpię) lub ich zamienniki:
-2 bazy tomb swarm
-1 rydwan
-skorp
-bone giant lub gigant jakikolwiek
Ofiarodawca otrzyma moją ogromną wdzięczność i browarki
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
Też moge pożyczyć hajowy jeśli byś chciał.
Sam też zwracam się z prośbą jeśli ktoś ma 10 dark riderów (tudzież inną light cavalry elficką coby robiła za DR) i/lub konną maguskę i/lub mastera na coldzie byłbym dźwięczny za użyczenie tychże na czas turnieju.
No chyba że przejdzie 10 goblinów na wilkach jako proxy
Sam też zwracam się z prośbą jeśli ktoś ma 10 dark riderów (tudzież inną light cavalry elficką coby robiła za DR) i/lub konną maguskę i/lub mastera na coldzie byłbym dźwięczny za użyczenie tychże na czas turnieju.
No chyba że przejdzie 10 goblinów na wilkach jako proxy
ja mam gdzies de konna maguske, ale najpierw sam musze sie zastanowic czy jej nie wystawic takze szukaj, a ja jak zrobie rozpe i bede mial cos wolnego, to ci dam. z tego co wymieniles to mam w sumie wszystko, ale master na co jest nawet niesklejony...
a jak tam Świdnik? wpadajcie! jeszcze są miejsca takiego turnieju sie nie opuszcza! no i w koncu umowimy sie na odwiedziny
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Najfajnieszy PrzeciwWtocz w tym miesiącu