grałem dziś na 2350 przeciw standardowym lizakom no może zamiast armatek miał kawalerie slan i klosek, 2x terki, 2x skinki, kochorta, endzain i 2 hero saurusów
pierw grałem taką rospą...
lord, eteryczna klinga, karmazynowa zbroja, słowo agonii, piękno khorna, tarcza, łaska bogów, Smok
bogosławiony, moloch, obroża khorna, zaklęta tarcza, piętno khorna, tarcza, kąsające ostrze
bogosławiony, moloch, BSB, furia krwawego boga, piętno khorna, tarcza
5x grasanci, cep
5x grasanci, cep
5x grasanci, cep
5x ogray
5x ogray
5x ogary
6x rycerze, piętno khorna
6x rycerze, piętno khorna
bitewny ołtarz, piętno khorna
bitewny ołtarz, piętno khorna
tą wygrałem jakoś 17/3... zaczynałem, po pierwszych blesach ziomku, miał mr3 i 6t mega, 2tura zaczęta w sumie bez strat do tego szarża smoczka na endzaina ( z oka +1S ) a potem overrun od boku templi... po tej akcji daliśmy sobie spokój
potem zproxowałem demonki i do dzieła:
herald, jagger, obsidian armour
herald, jagger, obsidian armour, great standard of sundering, BSB
( potem dowiedziałem się że to tak niemożna wedłóg BP, troche bez sensu to jak by slanowi też zabronić, równo uprawnienie BSB zobowiązuje i tytułu brytoni też precz, może niech taka opcja zrzera hero slota? )
12x bloodletter, chempion, music
20x bloodletter, FCG, icon of endless war
20x bloodletter, FCG, icon of endless war
8x furie
8x furie
8x furie
8x flesh hound
8x flesh hound
3x bloodcrushers, icon of endlesswar, banner, music
więc znów się zdażyło że zaczynałem, może troszke nie ogarniałem sytuacji bo grałem w sumie pierwszy raz demonami, takie głupie nawyki jak mieżenie frezy od herowów, albo że mam hate, taktyka do przodu po troszku furie może zbyt asekuracyjnie, pieskami z heraldem się gdzieś cziłem, a nadodatek zablokowałem 1 klocek bloodletterów, kończyło się remisem... wię że rospa niezbyt standardowa ale dość przyjemie się grało.
z woch jest taki problem że jak nie zaczynam to lodra trza kitrać przed czarami ale potem się rozpędzi
co powiecie?