BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt

Post autor: Shino »

Cosmo pisze:ale zakladam ze jezeli moj Sexmaszino bylby halflingiem z prostymi ciemnymi wloskami i okularkami, ktory trzyma w rece book of RAW, to dostane raczej +3WOW a nie 'to nie jest liczka, sciagaj ze stolu'? ;-*
no pewnie by +3 do wowu lub w ryj bylo ;)

jakim kurwa halfingiem?

;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Cosmo pisze:
Edit: No i juz takie troszke bardziej PG: Czy zeby obledny rycerz mial Warda, cala armia musi sie modlic, czy przyjmujemy ze ma go z automatu i mozna zaczynac spokojnie?

A jak sobie wyobrażasz VC które sie modli??
Shino pisze:
Cosmo pisze:ale zakladam ze jezeli moj Sexmaszino bylby halflingiem z prostymi ciemnymi wloskami i okularkami, ktory trzyma w rece book of RAW, to dostane raczej +3WOW a nie 'to nie jest liczka, sciagaj ze stolu'? ;-*
no pewnie by +3 do wowu lub w ryj bylo ;)

jakim kurwa halfingiem?

;)
No pewnie takim na wzór Sama z LoTR :D

Hahahahaha

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Cosmo pisze: Edit: No i juz takie troszke bardziej PG: Czy zeby obledny rycerz mial Warda, cala armia musi sie modlic, czy przyjmujemy ze ma go z automatu i mozna zaczynac spokojnie?
jest gralowcem
No pewnie takim na wzór Sama z LoTR :D

Hahahahaha
ostatnio to raczej ogr by do mnie pasowal w okularach sadzac po brzuchu :(

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Shino pisze:no pewnie by +3 do wowu lub w ryj bylo ;)
Moj miszcz Manfredo mnie obroni ;P
Shino pisze:jakim kurwa halfingiem? ;)
Taki niziutki ludek z wlochatymi stopkami, pekatym brzuszkiem i slodka pucolowata buzia. Dorzucic binokle i wypisz wymaluj .. ;* Ale jak mu zabrac jedzenie.. ooo wtedy robi sie naprawde groznym przeciwnikiem jesli w lapkach trzymal sztucce.. ;-D

Re Smiechu: Jesli o mnie chodzi, to np:
Rycerz moze byc zakompleksionym wampirem ktory podporzadkowawszy sobie horde nieumarlych rzuca ja na kolana zeby zlozyli mu hold dzieki czemu wzmacnia mu sie psyche i pozniej mentalnie jest w stanie wplywac na spowalnianie/odbijanie wrogich atakow. Niestety jest to Blood Dragon ze slabo rozwinietymi skilami w dziedzinie dominacji, przez co Ward Save tylko na 6+ (chyba ze przeciwnik jest zajebistym fighterem - wtedy Blood Dragon spina kaptury i dzieki wzmozonej uwadze dostaje 5+). I jak Ci sie podoba? :-)

Edit: Shino nie przesadzaj, nie jestes az taki brzydki ;))

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Cosmo pisze: Taki niziutki ludek z wlochatymi stopkami, pekatym brzuszkiem i slodka pucolowata buzia. Dorzucic binokle i wypisz wymaluj .. ;* Ale jak mu zabrac jedzenie.. ooo wtedy robi sie naprawde groznym przeciwnikiem jesli w lapkach trzymal sztucce.. ;-D
:mrgreen:

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Cosmo pisze:Edit: No i juz takie troszke bardziej PG: Czy zeby obledny rycerz mial Warda, cala armia musi sie modlic, czy przyjmujemy ze ma go z automatu i mozna zaczynac spokojnie?
Ależ nie. Twoje szczurki nie muszą się modlić do Pani Jeziora (swoja drogą i tak by ich pewnie olała), bowiem naksłynniejszy ze słynnych jako, że posiada grail vow ma blessing z automatu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

@ Cosmo - Jak nie jak tak :D

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Dębek pisze:Twoje szczurki nie muszą się modlić do Pani Jeziora (swoja drogą i tak by ich pewnie olała).
No ja nie wiem Debek co by ta pani zrobila wedlug Ciebie z tyloma facetami nad jeziorem ;> ale wedlug mnie chinczyci wymyslili juz na to nazwe ;P

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

bazyliszek musi być uwzględniony w WYSŁANEJ rozpisce?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

tak

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

no to zjebałem

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

prosze: pliczek do ab z bazyliszkami
http://www.sendspace.com/file/wby1py

Sa ukryci pod alternate rules

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Po Kohortexie prosze, aby Shino obok Turonia takze dostal zasade "na pewno bede" ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Ziemko pisze:Po Kohortexie prosze, aby Shino obok Turonia takze dostal zasade "na pewno bede" ;)
policz sam ile razy nie byles mimo, ze miales wpadac na turnieje ;)

raz sie chyba moze zdazyc kazdemu :[

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

no to właśnie ten raz poszedł :)

spoko, każdemu się może zdarzyć.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Michasiu przeciez zartuje ;) Nie przypominam sobie btw, z kiedys sie zdeklarowalem, ze bede i mnie nie bylo (jak juz sie zdarzylo moze kilka razy, ze nie jechalem to zawsze wczesniej dawalem znac, ze mnie nie bedzie). Zostawmy temat ;) Za rok i tak Cie widzimy u siebie ;)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Mam takie pytanie. Nie ogarne takich punktów do lutego a chciałbym przyjechać. Czy po wpłacie 30 zł będzie taka możliwość?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

czy bazyliszki moga korzystac z Ld generala, przerzutu od bsb itd? (a gdyby dzialal kociolek to w ogole byloby fajnie :) )
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Lazur pisze:Mam takie pytanie. Nie ogarne takich punktów do lutego a chciałbym przyjechać. Czy po wpłacie 30 zł będzie taka możliwość?
napisz moze dokladniej o co Ci chodzi ale jesli o to co mysle to #-o
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Gobos pisze:czy bazyliszki moga korzystac z Ld generala, przerzutu od bsb itd? (a gdyby dzialal kociolek to w ogole byloby fajnie :) )
Moga korzystac z Ld generala, moga korzystac z przerzutu od BSB, a 4Rewolwery moga nawet 2x strzelic dzieki inkantacji (chyba, ale tak mi sie wydaje - w zalezonosci jak dokladnie brzmi opis inkantacji). Jednak kociolek namierzac moze wylacznie DE, wiec nie mozesz ich targetowac.

ODPOWIEDZ