BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Nie mam booka i nie wiem czy to cos zmienia, ale chyba w zasadach kociolka jest "friendly units". Chociaz pewnie pamiec mnie myli, nic nowego
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
nie wiem jak army builderem ale w mojej ksiazce jest napisane friendly unit...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie, w Armybooku
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- swieta_barbara
- habydysz
Jeszcze sprawdze to w domu. Ale jesli nie jest napisane DE, tylko friendly unit, to mozna kotlowac Bazyliszki.
Napisalem tak, bo wydawalo mi sie, ze byla juz ta dyskusja w kontekscie harpii.
No ale nic. Jak sprawdze, odpisze.
No ale nic. Jak sprawdze, odpisze.
Harpie mają swoją zasadę, która nie pozwala im korzystać z kotła. Kocioł działa na frendly units, czyli na DoW i bazyliszki również.Jeszcze sprawdze to w domu. Ale jesli nie jest napisane DE, tylko friendly unit, to mozna kotlowac Bazyliszki.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel ma racje
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Rycerzyk to plewa Mój faworyt to Yaś
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...