więc założyłem

Zarzucajcie tu pytania i odpowiedzi dotyczące malowania naszych wampirów.
Moje pierwsze - czy fajnie będzie wyglądać bejcowany dire wolf w którym dominują odcienie czerwieni ??
Moderator: misha
Czerwień zwykle wygląda w bejcy bardzo dobrze, więc jeśli będzie porządnie zrobiony, to powinien wyglądać fajnie.Milo pisze:Moje pierwsze - czy fajnie będzie wyglądać bejcowany dire wolf w którym dominują odcienie czerwieni ??
Ja do pancerze robię tak: czerwony-czarny wash-czerwony+blazing orange-blaizing orange.patrick95 pisze:A jakby mi ktos powiedział jak pomalować Blood Knights to bym sie nie obraził. I przy okaji jak malujecie kości?
Właśnie wczoraj do mnie dotarły Bloodki z GZ. Fajne te figsy. Szkoda, że aby je doprowadzić do stanu gotowego do malowania spędzę nad nimi pewnie z miesiąc. Tyle nadlewek/niedoróbek, szpar oraz powierzchni do wygładzenia, że niech to krew zaleje. Powiedzmy, że kiedyś się za nich wezmęeliah91 pisze:Misha fajnie bloodki wyszły szkoda tylko że nie z Gamezone'a.
Zaloguj się na forum "Carpe Noctem" jest tam multum wampirzych armii, oczywiście większość to totalny kał ale jest też kilka naprawdę świetnych.Władca Nie-śmierci pisze:Moglibyście pokazać jak pomalowaliście swoje figurki bo ja dopiero zaczynam malować chciałbym zobaczyć różne koncepcje malowania?
Ps Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuje
Oj tam, oj tamDaw pisze:Właśnie wczoraj do mnie dotarły Bloodki z GZ. Fajne te figsy. Szkoda, że aby je doprowadzić do stanu gotowego do malowania spędzę nad nimi pewnie z miesiąc. Tyle nadlewek/niedoróbek, szpar oraz powierzchni do wygładzenia, że niech to krew zaleje. Powiedzmy, że kiedyś się za nich wezmę