Ranking Ligi WFB 2009/2010

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Re: Ranking Ligi WFB 2009/2010

Post autor: adeon »

Qba pisze:proszę o dodanie nazwy klubu "Lewa Flanka"
1590 Kuba Michoński
1059 Bartłomiej Boicetta
Zrobione

Gunnila
Mudżahedin

Post autor: Gunnila »

Dziękujemy :)

Awatar użytkownika
Michał
Falubaz

Post autor: Michał »

Witam, nie wiem czy to odpowiednie miejsce do takiego postu, ale trudno. Klub BWT zorganizował wymagane 3 turnieje, aby wejść na LL. Zwracam się w takim wypadku z prośbą o dodanie do tego szacownego grona przedstawiciela klubu o ksywie forumowej Pająk.

Pozdro
AND THEY SHALL KNOW NO FEAR

KOLEJNY PUNKT DLA NAS !!! BWT KOCHANA !!!!
Cosmo pisze: 19 sie 2014, o 20:33 BTW gdzie spia Ci co nie chodza spac przed polnoca? Jakies zwierzeta z Nemezisu, BWT, Front..?

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Witam,
informacyjnie odnośnie rankingu ligi:
od piątku nie działa mi komp, z którego obsługuję aktualizacje. Jak tylko sie uporam z awarią, to aktualizacja rusza. Gdyby miało to trwać dłużej, to poproszę Adeona, więc ducha nie gaście - Wasze turnieje zostaną dodane. Decyduje data nadesłania. :)
Póki co nie było dużo turniejów do dodania - 2 jeśli mnie pamięć nie myli. Stąd tak spokojnie podchodze do sprawy, ale też wolę napisać, zanim na forum pojawią się dramatyczne posty o braku wyników. ;)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

KrzysiekW pisze:Witam,
informacyjnie odnośnie rankingu ligi:
od piątku nie działa mi komp, z którego obsługuję aktualizacje. Jak tylko sie uporam z awarią, to aktualizacja rusza. Gdyby miało to trwać dłużej, to poproszę Adeona, więc ducha nie gaście - Wasze turnieje zostaną dodane. Decyduje data nadesłania. :)
Póki co nie było dużo turniejów do dodania - 2 jeśli mnie pamięć nie myli. Stąd tak spokojnie podchodze do sprawy, ale też wolę napisać, zanim na forum pojawią się dramatyczne posty o braku wyników. ;)
No :) dobrze , że napisałeś coś bo ja już w grudniu wyniki z 12.12 wysłałem a do dziś ich nie ma xP (z 3 maile razem z wynikami poszły do dnia dzisiejszego)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

I jak z tym kompem?? :mrgreen: :mrgreen: Robicie aktualkę czy dalej przerwa techniczna?
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Aktualki od dwóch tygodni lecą regularnie (za chwilę będzie kolejna). Brakuje jakiegoś turnieju?

Awatar użytkownika
Handełek
Chuck Norris

Post autor: Handełek »

Jedna sprawa. Zajrzałem sobie do regulaminu ligi. I czemu liga kończy się 31 Kwietnia skoro kwiecień ma 30 dni? :)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Bo liga ngdy się nie konczy, raz zaczales to bedziesz grał do śmierci ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

ODPOWIEDZ