Moze. Ale tylko na Bazyliszku.Piotr3K pisze:Jak jest z przyłączaniem się sexmaszyny do oddziałów? Undead nie moze dołączać do 'żywych' oddziałów?
BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
- swieta_barbara
- habydysz
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
to co się dzieje gdy Shino będzie w oddziale który przegral combat?
liczka się sypie a klocek ucieka normalnie?
liczka się sypie a klocek ucieka normalnie?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
to moze zdecydujcie sie skoro zapis przy zasadach do bazyliszkow mowiswieta_barbara pisze:Moze. Ale tylko na Bazyliszku.Piotr3K pisze:Jak jest z przyłączaniem się sexmaszyny do oddziałów? Undead nie moze dołączać do 'żywych' oddziałów?
6. Bazyliszki nie mogą dołączać się do oddziałów.
- swieta_barbara
- habydysz
No wezcie sie chlopaki ogarnijcie. Sztywni jestescie jak szczota w kiblu.
- swieta_barbara
- habydysz
Wszystkich, ktorzy juz szykuja rozpy, prosilbym o chwile cierpliwosci. Razem z chlopakami doszlismy do wniosku, ze Bazyliszki sa zbyt niezbalansowane i niestety bedziemy musieli wprowadzic pewne zmiany. I w ogole po weekendzie szykuje sie duza aktualka regulaminu, zas Jasiuuu przyobiecal przygotowanie zajebiaszczego materialu marketingowego.
Mamy jeszcze 1,5 miesiaca, mam nadzieje, ze nie zrujnujemy Waszych wizji.
swieta_barbara pisze:Wszystkich, ktorzy juz szykuja rozpy, prosilbym o chwile cierpliwosci. Razem z chlopakami doszlismy do wniosku, ze Bazyliszki sa zbyt niezbalansowane i niestety bedziemy musieli wprowadzic pewne zmiany. I w ogole po weekendzie szykuje sie duza aktualka regulaminu, zas Jasiuuu przyobiecal przygotowanie zajebiaszczego materialu marketingowego.
Skoro tak, to pozwolę sobie napisać moje zdanie:
IMHO 3 bazyliszki odstają ewidentnie od reszty. Są to: Sexmaszyna, Łucznik Bezpolitosny, 4Rewolwery.
Sexmaszyna: krasie z przerzucaną dużą runą troszkę wypaczają rozgrywkę... wartość oczekiwana dużej runy wzrasta niesamowicie.
Łucznik: generalnie mnóstwo zastosowań, choć nie wypacza aż tak rozgrywki jak Sexmaszyna.
4Rewolwery: to, że są undead to totalne przegięcie; oczywsity wybór dla VC. 2x wraithom mówimy zdecydowane nie - już nie wspominam o dowskrzeszaniu czy rzucaniu Vanhella. Byłoby lepiej, gdyby nie byli undead, i bez tego byliby mocni na maxa.
Reszta bazyliszków jest moim skromnym okiem powergamera - za słaba w porównaniu do powyższych.
Wolałbym, żeby ścięte zostały te mocne, niż wzmacniane te słabe - nieco większy balans wtedy będzie.
pozdrawiam
Furion
No kurwa obetniecie mi jeszcze Yasia? Widziałem że jest zbyt PG no ale bez przesady
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Dębek pisze:Praca nad wyrównaniem poziomu bazyliszków wre.Cosmo pisze:Re Furion: +1.
Rezultaty wkrótce.
Niewątpliwie przydała się ankieta. Przynajmniej od razu widać gdzie uderzyć ze zmianami.
Wiedziałem, że ankiety są prawdziwe czasem- Tak jak się spodziewałem trzeba zbalansować nasze stare.ankieta pisze: Twoja stara 18% 18% [ 28 ]
;p