na WI padl pomysl zeby zrobic tak zwany "zlot graczy wfb" (oczywiscie raczej mowa o pijackim zjazdziem nie majacym za wiele wspolnego z gra - na samym zlocie...) jezeli zglosi sie wystarczajaca ilosc osob chetnych to moge zajac sie organizacja.
po 1: wstepnym miejscem jest msc. Serock pod Warszawa (nad zalewem Zegrzynskim) domki (kiedys) kosztuja ok 17 zl (za osobe) za nockeg - sa to domki 4osobowe a podana kwota za nocleg wynosi tyle jezeli bedzie full osob w domku.
po 2. jest to calkiem sympatyczny osrodek wypoczynkowy (fakt moze bez jakis bajerow w stylu basen czy cos ale warunki sa znosne - przynajmniej za taka cene)
po 3. jak narazie przewiduje wyjazd weekendowy a wstepny termin padl na koniec czerwca (chyba 22-23) ale to jest kwestia do umowna.
wszystkich chetnych zapraszam do wyrazania i do wstepnego wpisania sie na liste chetnych.
zlot WFB
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a ja sie bym zjawil
mobi a ty mojego awatara sobie "pozyczyles" ?
mobi a ty mojego awatara sobie "pozyczyles" ?
- swieta_barbara
- habydysz
Jako jeden z glownych propagatorow tego zlotu oczywiscie sie tam pisze. Kiedy trzeba bedzie cos zaplacic?
http://www.relax.eurowczasy.com/ to jest stronka tego osrodka - zeby ie byo lepiej by kazdy rzucil sobie okiem
ja moge tam dzwonic juz na dniach i rezerwowac, ale najlepiej by bylo jakbysmy sie wczesniej umowili i uzgodnili koszty. jeszcze multum rzeczy do obgadania - dzizas jak ja nienawidze byc organiztorem
ps. jezeli chodzi o awatara to zczailem go jakies ponad pol roku temu na jakims brytyjskim forum
ja moge tam dzwonic juz na dniach i rezerwowac, ale najlepiej by bylo jakbysmy sie wczesniej umowili i uzgodnili koszty. jeszcze multum rzeczy do obgadania - dzizas jak ja nienawidze byc organiztorem
ps. jezeli chodzi o awatara to zczailem go jakies ponad pol roku temu na jakims brytyjskim forum