Granie w Lublinie
Re: Granie w Lublinie
Moi khazadzi już si szykują
SMIERĆ SZCZUROM!!!!
SMIERĆ SZCZUROM!!!!
Maly offtop
Ponieważ nie będzie mnie na forum przez kilka dni chciałbym już teraz złożyc zyczenia świateczne( a Dudiemu życzyć wygrania pierwszego turnieju w życiu) wszystkim chłopakom od Lubelskiego młotka czyli :całej ekipy grającej ze mna w mdku, Dudiego, Tarasia, Tocza, Supła, Raksa, Boberra,Ostrego, Jerzyna i pozostalej grupy których ksywek niestety nie pamiętam.
Pozdrawiam
Kotson
Ponieważ nie będzie mnie na forum przez kilka dni chciałbym już teraz złożyc zyczenia świateczne( a Dudiemu życzyć wygrania pierwszego turnieju w życiu) wszystkim chłopakom od Lubelskiego młotka czyli :całej ekipy grającej ze mna w mdku, Dudiego, Tarasia, Tocza, Supła, Raksa, Boberra,Ostrego, Jerzyna i pozostalej grupy których ksywek niestety nie pamiętam.
Pozdrawiam
Kotson
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
to i ja może wpadne - potestował bym pkty bazylowe
Nie wiem jeszcze, bardziej mnie interesuje czy ktoś chce na te pkt zagrać (bodajże 2350) , bez bazylow albo z - obojętnie. Empire bezczołgne.
Chciałbym zadać takie pytanie w sumie rozpoznawcze, bo być może w weekend 27-28 lutego odbędzie się w Puławach taki pół-amatorski turniej WFB, i czy ktoś byłby zainteresowany przyjazdem? Takie mieszanie/poznanie środowisk w sumie nie powinno zaszkodzić
Bo zaoferować grę jako grupa z puław możemy w każdy "łikend" w sumie tylko ktokolwiek byłby chętny odwiedzić nas na wsi?;)
Bo zaoferować grę jako grupa z puław możemy w każdy "łikend" w sumie tylko ktokolwiek byłby chętny odwiedzić nas na wsi?;)
przyjechałbym chętnie tylko wtedy jest bazyl a w ferie, niewiadomo jescze dokladnie kiedy ,świdnik jakiś turniej zapowiadał ze zrobi.
Ale jak będą warunki sprzyjały czasowe to pewnie znajdą się chętni żeby was tam wspomóc frekwencją.
Ilu was gra w Puławach/okolicach ?
Ale jak będą warunki sprzyjały czasowe to pewnie znajdą się chętni żeby was tam wspomóc frekwencją.
Ilu was gra w Puławach/okolicach ?
to na którą jutro w mdku?
niewiem czy tak całkiem rano dam radę
niewiem czy tak całkiem rano dam radę