Jaki sklep internetowy polecacie ?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Jaki sklep internetowy polecacie ?
Hmmm,ale jak zwykle cytadela wymiata cenami i asortymentem:)Jeden z najlepszych sklepów jak dotąd
Ja mogę polecić sklep internetowy MGŁA - www.mgla.pl
Od paru miesięcy robimy tam zamówienia jako klub i osiągnęliśmy już prawie max procent zniżki czyli 20% na wszystkie produkty, czas realizacji jest jest bardzo szybki - rekord 24 godz od wysłania pieniędzy jaki odnotowaliśmy.
Z produktami też nie ma problemu bo nawet jak czegoś nie ma szybko jest uzupełniane. Ostatni także dokładają nam do wpisowego z turnieji, co prawda WM/H ale postaramy się rozwinąć to. Człowiek prowadzący ten sklep jest bardzo ugodowy.
Prawie jak reklama wyszło - ale przyznaję że bardzo jestem wraz z klubowiczami zadowolony ze współpracy.
Od paru miesięcy robimy tam zamówienia jako klub i osiągnęliśmy już prawie max procent zniżki czyli 20% na wszystkie produkty, czas realizacji jest jest bardzo szybki - rekord 24 godz od wysłania pieniędzy jaki odnotowaliśmy.
Z produktami też nie ma problemu bo nawet jak czegoś nie ma szybko jest uzupełniane. Ostatni także dokładają nam do wpisowego z turnieji, co prawda WM/H ale postaramy się rozwinąć to. Człowiek prowadzący ten sklep jest bardzo ugodowy.
Prawie jak reklama wyszło - ale przyznaję że bardzo jestem wraz z klubowiczami zadowolony ze współpracy.
ze swojej strony moge polecić - www.replikator.pl albo www.rebel.pl na replikatorze świetne promocje są a kontakt z obsługą wzorowy.
wiadrowod pisze:ze swojej strony moge polecić - http://www.replikator.pl albo http://www.rebel.pl na replikatorze świetne promocje są a kontakt z obsługą wzorowy.
Polecam. Z chłopakami z Replikatora można na gg pogadać i wszystko wyjaśnią dokładnie co i jak. Produkty bardzo tanie (niektóre przecenione o 40%!), zilustrowane, lecz jest jeden szkopuł. Mają mniej ofert niż np. internetowa strona Barda. Polecam gorąco.
My Niebiescy jesteśmy jak orkowie tyle, że przed walką zamiast "WaaAaGhhhH" krzyczymy "RuuuuUuuch!"
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_07.jpg
A wiecie gdzie w Polsce można kupić jakieś porządne, naprawde małe pędzelki? Italieri, Mag-pole i GW odpadają, interesują mnie Javis, J.Perkins, Windsor&Newton, Kolibri.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
http://www.maluje.pl/c/pl/9_12_17/4/1/0 ... inski.html
I nie polecam naprawdę małych w stylu 4/0 - nic się nimi nie da robić, farba szybko zasycha na nich przez co się niszczą, a rozwodnionej nie weźmiesz bo są za małe.
0 i 1 mimo że wydają się duże to te od W&N naprawdę trzymają szpic i są na lata (mi raz jeden spadł przez nieuwagę szpicem o ziemię z 1,5 metra najpierw wyglądał jak kompletnie zniszczony ale zamoczyłem go w wodzie i jak nowy).
I nie polecam naprawdę małych w stylu 4/0 - nic się nimi nie da robić, farba szybko zasycha na nich przez co się niszczą, a rozwodnionej nie weźmiesz bo są za małe.
0 i 1 mimo że wydają się duże to te od W&N naprawdę trzymają szpic i są na lata (mi raz jeden spadł przez nieuwagę szpicem o ziemię z 1,5 metra najpierw wyglądał jak kompletnie zniszczony ale zamoczyłem go w wodzie i jak nowy).
Śmiało mogę polecić Games-R z Wrocławia. Dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta a przedewszystkim zajebiste ceny jeśli porównać z innymi sklepami. Mnie przy zamówieniu na około 0,5K złota wyniosło taniej o jakieś 60 zł niżbym kupował przykładowo gdzie indziej. Od nowego roku ceny poszły trochę w górę ale nadal jest ok więc i tak polecam. Jedynym mankamentem być może bardzo ważnym jest to że sporo rzeczy na składzie nie mają więc trzeba poczekać z 1-2 tyg.
pozdro
pozdro
Googlnij.konrad_piasecki pisze:Jaką macie opinię o Monolith.icon?
Jak wygląda terminowość dostawy zamówionych produktów przez ten sklep?
W skrócie mają straszny PR / opinię na sieci (realizacje, terminy, kontakt), przynajmniej z tego co udało mi się swego czasu wyczytać. Na tyle zły, że się przestraszyłem i nic nie zamówiłem -- a jestem gościem bardzo cierpliwym i tolerancyjnym, bo wiem z bitspudłowego doświadczenia ile się może czynników złożyć na opóźnienie wysyłki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Znalazłem coś takiego:
http://www.figus.pl/Vallejo_Game_Color- ... fault.html
Dosyć dużo rzeczy dla kolekcjonerów ,mnóstwo bajerów do makiet ,kępki trawy - fajne ,ale drogie.I chyba "nowe farbki vallejo"z większą ilością pigmentu co pozwala podobno łatwiej malować na ciemnym podkładzie.Pewnie coś tam zakupię w przyszłości.Ktoś miał może styczność z tym sklepem?
http://www.figus.pl/Vallejo_Game_Color- ... fault.html
Dosyć dużo rzeczy dla kolekcjonerów ,mnóstwo bajerów do makiet ,kępki trawy - fajne ,ale drogie.I chyba "nowe farbki vallejo"z większą ilością pigmentu co pozwala podobno łatwiej malować na ciemnym podkładzie.Pewnie coś tam zakupię w przyszłości.Ktoś miał może styczność z tym sklepem?
www.imperium.prv.pl kupiłęm tu całą armię
"JOIN OR DIE"
Co sądzicie o sklepie warlord.pl ?wszystko zazwyczaj kupowałem na cytadeli ,ale warlord akurat ma coś teraz taniej i zastanawiam się czy oplaca się 'ryzykować'?
- Witch_slave
- Pseudoklimaciarz
W przeciągu ostatniego miesiąca skorzystałem z zakupów w dwóch różnych sklepach internetowych: bard.pl i cytadela.pl, a oto wrażenia.
Bard.pl
Bardzo dobry mechanizm składania zamówienia, maile potwierdzające statusy przesyłki, czas oczekiwania na przesyłkę od zrobienia przelewu - 3 dni.
Niestety, jeden z blisterków które zamówiłem był ewidentnie otwarty i brakowało w nim dłoni z mieczem. Nie sądzę, że to był przypadek, bo nie trudno było zauważyć otwartego blistra przy pakowaniu.
Cytadela.pl
Pomijając przestarzały mechanizm składania zamówień i brak potwierdzeń co dzieje się z przesyłką, czas oczekiwania przebił wszystko. Po 7 dniach od potwierdzenia przelewu, przesyłki nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem czy zostało wysłane - odpowiedź: jutro wyślemy priorytetem. Mija kolejne 7 dni, dzwonie z ponagleniem, podobno już jest wysłane i powinienem na poczcie sprawdzić. Postanowiłem dać im jeszcze 7 dni. Przesyłka dochodzi po kolejnych 5 dniach, czyli łącznie 19 dni. Data stempla pocztowego mówi, że wysłano ją 2 dni wcześniej.
Ech.. do tej pory nie miałem nigdy problemów z Cytadelą, ale to był mój ostatni zakup.
Bard.pl
Bardzo dobry mechanizm składania zamówienia, maile potwierdzające statusy przesyłki, czas oczekiwania na przesyłkę od zrobienia przelewu - 3 dni.
Niestety, jeden z blisterków które zamówiłem był ewidentnie otwarty i brakowało w nim dłoni z mieczem. Nie sądzę, że to był przypadek, bo nie trudno było zauważyć otwartego blistra przy pakowaniu.
Cytadela.pl
Pomijając przestarzały mechanizm składania zamówień i brak potwierdzeń co dzieje się z przesyłką, czas oczekiwania przebił wszystko. Po 7 dniach od potwierdzenia przelewu, przesyłki nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem czy zostało wysłane - odpowiedź: jutro wyślemy priorytetem. Mija kolejne 7 dni, dzwonie z ponagleniem, podobno już jest wysłane i powinienem na poczcie sprawdzić. Postanowiłem dać im jeszcze 7 dni. Przesyłka dochodzi po kolejnych 5 dniach, czyli łącznie 19 dni. Data stempla pocztowego mówi, że wysłano ją 2 dni wcześniej.
Ech.. do tej pory nie miałem nigdy problemów z Cytadelą, ale to był mój ostatni zakup.
Tworzone przez Polaków uściślenia i wszelkie inne zasady i FAQ dla Polaków powinno opracować się po polsku - cholerne pro europejskie lizusy
Miałem podobny przypadek z cytadelą, jak kiedyś byłem zadowolony tak teraz - czas jaki czekam na paczkę - ponad 2 tyg do wysłania i przypadki że nie wysyłają zamówionego towaru - ostatnio blisterek który doszedł po 2 tyg od dostarczenia całej reszty. Chyba poszukam jakiegoś ciekawszego sklepuWitch_slave pisze: Cytadela.pl
Cytadela? Wow. To mi przypomina grudzień'2008, kiedy w Bitspudle w ramach gorączki końcoworocznej pokpiliśmy trochę sprawy sklepowe i na niektóre maile nie odpowialiśmy przez trzy tygodnie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Ihmo warto 'ryzykowac' - kupilem tam jakis czas temu towaru za ponad 400zl i wszystko przebiegalo w miare sprawnie. Nie slyszalem tez zeby ktos byl do tej pory rozczarowany ich uslugami.patryk999 pisze:Co sądzicie o sklepie warlord.pl ?wszystko zazwyczaj kupowałem na cytadeli ,ale warlord akurat ma coś teraz taniej i zastanawiam się czy oplaca się 'ryzykować'?
Ponad tydzien temu wplacilem im kase i dzisiaj dopiero wyslane(podobno),a wysylka miala trwac 48h:€ W cytadeli na drugi max trzeci dzien mialem paczuszke,zreszta musze do konca tygla zrobic zakupy na jakies 300-400zl by zdazyc przed podwyzka...ehhh