Odswieżone Forum
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Jak dla mnie to zrobiliście to odświeżenie na wypas, mi się bardzo podoba,tylko jednak trzeba teraz przywyknąć a na stary wygląd nie mam zamiaru dawać
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Witam.
Bardzo podoba mi się nowy wygląd forum, szczególnie pergaminowy kolorek (wg mnie to nie jest przecież pospolity żółty:)).
Jeśli chodzi o sugestie, to czy nie dałoby się zrobić gdzieś obok napisu na górze strony opcji szybkiego logowania (te takie boxy na login i hasło, aby wejść na stronkę, od razu wpisać swoje dane i dać „zaloguj” i być zalogowanym). Wiem, że wystarczy dać opcję z tabelki „zaloguj”, ale internet czyni człowieka coraz to bardziej wymagającym (i leniwym:)).
Ogólnie dobra robota i widać, że poświęcony czas na marne nie poszedł.
Bardzo podoba mi się nowy wygląd forum, szczególnie pergaminowy kolorek (wg mnie to nie jest przecież pospolity żółty:)).
Jeśli chodzi o sugestie, to czy nie dałoby się zrobić gdzieś obok napisu na górze strony opcji szybkiego logowania (te takie boxy na login i hasło, aby wejść na stronkę, od razu wpisać swoje dane i dać „zaloguj” i być zalogowanym). Wiem, że wystarczy dać opcję z tabelki „zaloguj”, ale internet czyni człowieka coraz to bardziej wymagającym (i leniwym:)).
Ogólnie dobra robota i widać, że poświęcony czas na marne nie poszedł.
Jak wszedłem to jakoś tak dziwnie na pierwszy rzut oka, ale ogólnie ok.
LOL na pierwszy rzut oka, się zaczołem zastnawiać, co ja kliknołem i co za cholerstwo mi tu wyskoczyło. Ale jest dużo ładniej, ta nieieskość nudna była. Gdyby jeszcze w nowym forum zakazane było pisanie czcionką 1 to byłoby całkiem git
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Mamo przepraszam... Już nie będę pił.
Moim zdaniem posty czytane i nieczytane powinny w lewym górnym rogu mieć karteczki takich kolorów jak kiedyś, znaczy biały i pomarańczowy, a nie pomarańczowy i brązowy.
Tak mi się teraz przypomniało, z tego co zauważyłem pod postami numery gg mają ikonkę "AIM", słoneczko nie byłoby fajniejsze ?
(no i nie można chyba klikając rozpocząć rozmowy
Moim zdaniem posty czytane i nieczytane powinny w lewym górnym rogu mieć karteczki takich kolorów jak kiedyś, znaczy biały i pomarańczowy, a nie pomarańczowy i brązowy.
Tak mi się teraz przypomniało, z tego co zauważyłem pod postami numery gg mają ikonkę "AIM", słoneczko nie byłoby fajniejsze ?
Dołączam do kolegi. Może tę pieczątkę dać na środek?Szaman pisze: zeby jeszcze jakas fajna czcionka (i wieksza) napisac naglowek (border princes)
Laska na smoku czytelniejsza by była.
Albo pieczęć z laską.
Od zaraz to można przynajmniej font zwiększyć
Dobry pomysł, pomyśli się.Wasyl pisze:Jeśli chodzi o sugestie, to czy nie dałoby się zrobić gdzieś obok napisu na górze strony opcji szybkiego logowania (te takie boxy na login i hasło, aby wejść na stronkę, od razu wpisać swoje dane i dać „zaloguj” i być zalogowanym). Wiem, że wystarczy dać opcję z tabelki „zaloguj”, ale internet czyni człowieka coraz to bardziej wymagającym (i leniwym:)).
Też mnie to zmyliło na początku, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. Wafi, co o tym sądzisz?Moim zdaniem posty czytane i nieczytane powinny w lewym górnym rogu mieć karteczki takich kolorów jak kiedyś, znaczy biały i pomarańczowy, a nie pomarańczowy i brązowy.
Byłoby tysiąc razy lepsze, aczkolwiek nietrywialne. Ale da się zrobićTak mi się teraz przypomniało, z tego co zauważyłem pod postami numery gg mają ikonkę "AIM", słoneczko nie byłoby fajniejsze ?
To już jest mocne wejście w koncepcję graficzną Wafiemu, ale może uda Wam się go przekonaćDołączam do kolegi. Może tę pieczątkę dać na środek?
Laska na smoku czytelniejsza by była.
Albo pieczęć z laską.
Od zaraz to można przynajmniej font zwiększyć
Żadnej "fancy" czcionki raczej nie będzie, strony netowe powinny się ograniczać w wyborze do trzech czcionek (szeryfowa, bezszeryfowa, stałej szerokości). Ale uwaga o rozmiarze - słuszna.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Wszystko to kwestia przyzwyczajenia Jednakże forum nabrało charakteru, a o to chodziło Dopiero po ok. 3-4 dniach siedzenia na forum stwierdzę, co mi nie odpowiada-> trzeba się najpierw rozeznać
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
A ja wkrótce pozmieniam odpowiedzialny za to kodwafi pisze:zmienilem aim i yim na gg i tlen
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny