Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
gatewaywm tanka nie wciągniesz - zamiast tego dostaje hity z s 10
Jest moc
wciągniesz Gateway działa na wszystko, a na czołg działają wszystkie czary z zadeklarowana siła, tak ja Gateway.
dodatkowo kawaleria z bohaterem od boku też zjada czołg, no i klopa lub działo ale o wiadomo. Skinka zabijam albo kawa albo bohaterem khorna
dodatkowo kawaleria z bohaterem od boku też zjada czołg, no i klopa lub działo ale o wiadomo. Skinka zabijam albo kawa albo bohaterem khorna
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Jak sie ktoś przyczepi, to z pewnościa znajdziesz u niego maga, którego figurka nie ma dispelscrolli
czy lord na cyckowezu widzi 360? bo cos mi sie obilo o uszy ale nie wiem dlaczego tak mialo by byc...
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- gerald_tarrant
- Masakrator
jeśli nie ma magicznego banneru, to możesYsek pisze:bsb moze ES nosic ?
proszę o konstruktywną wypowiedź czy hellka może palić ruch z rampage, a jeśli tak to czemu skoro jest powiedziane że tylko jeśli dochodzi jest traktowana jak szarża-> a więc nei obowązują tu zasady szarży (przy ruchu zwlaszcza to widac)
Nie pali szarży, bo jej nigdy nie deklaruje. Klarownie?
A tak dłużej: wszystkie stworki/unity poruszające się w compulsory movement idą na swój maksymalny ruch zawsze (oczywiście niekiedy spowolniony przez trudny teren), chyba, że coś stanie na ich drodze (oddział własny, przeciwnika, impassable). Nie deklarują szarż, tylko gdy na coś wpadną liczą się jakby zaszarżowały. Jak przeciwnik powie flee, to dokańczają ruch na tyle ile się rzuciło, nie zatrzymują się tam gdzie stał ani nie palą.
A tak dłużej: wszystkie stworki/unity poruszające się w compulsory movement idą na swój maksymalny ruch zawsze (oczywiście niekiedy spowolniony przez trudny teren), chyba, że coś stanie na ich drodze (oddział własny, przeciwnika, impassable). Nie deklarują szarż, tylko gdy na coś wpadną liczą się jakby zaszarżowały. Jak przeciwnik powie flee, to dokańczają ruch na tyle ile się rzuciło, nie zatrzymują się tam gdzie stał ani nie palą.
Mam pytanie co to Hellpit Abomination skavenów przeglądam sobie Warseera forum i tam piszą że to jakieś napakowne. Co to wogóle za ustrojstwo sorki za takie banalne pytania ale Codex Warriorów mam od miesiąca a ostatni raz grałem jak Wind's of Magic brało sie karty i nimi grało się magie a nie kostkami
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...