templary i joanici
od razu mówię, że ze skrzydeł dla kolesi na pegazach rezygnuję - wyglądał by jak ważka.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
żeby w średniowieczu cała grecka starożytna armia opierała się na pedalstwieStachu pisze:hmmmmmmm..... Sugerujesz, że homoseksualiści prowadzili działalność już w mrokach sredniowiecza???
Ale tak na serio to pomimo korzeni historycznych to i tak mi sie nie podoba dwóch rycerzy na 1 koniu....
czekawość czemuMućka pisze:i mi też.
Jakoś trzeba zasygnalizować tmplariuszowość, a to jest czempion - 2 ataki jak znalazł.Ale tak na serio to pomimo korzeni historycznych to i tak mi sie nie podoba dwóch rycerzy na 1 koniu....
bez przesady, jeden Legion Święte Grono to jeszcze nie cała armia, ot, regiment Tebański, reszta się nie afiszowałaManfred pisze: cała grecka starożytna armia opierała się na pedalstwie
Ta wypowiedź nie jest bezsensowna, tylko interpunkcja by się przydała. Wstaw sobie trzykropek po 'średniowieczu' i będzie dobrzeStachu pisze:widzisz bezsens swojej wypowiedzi??Manfred pisze:żeby w średniowieczu cała grecka starożytna armia opierała się na pedalstwie
To duży koń.Lunn pisze:Prędzej sami by siebie pozabijali jadąc w ten sposób. Że już tym, co przeżywa koń nie wspomnę