hmm... nie wiem, zaczalem sie w to bawic po studiachrebeliant pisze:Jak dla mnie najlepszym okresem w zyciu sprzyjajacym grze w battla sa studia!

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
hmm... nie wiem, zaczalem sie w to bawic po studiachrebeliant pisze:Jak dla mnie najlepszym okresem w zyciu sprzyjajacym grze w battla sa studia!
Yudokuno pisze:oj, rodzice mieli fantazję, w takim razie...Morsereg pisze:na imie mi Morsereg, mam 24 lata... i nie gralem w batla od dwoch dniJaki skrót stosować od Twojego imienia?
Mniej więcej jak Najman w ringu. Był, a tak jakby go nie byłoDziekan pisze:To tak jak byś "był", a jednocześnie by Ciebie nie "było"._Michał_ pisze:28 lat, a gram od 12 (z ogromnymi przerwami) tylko ze znajomymi.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Dokładnie tak (Człowiek Widmo - The Syntetic, polecam), kilka razy próbowałem się wciągnąć w środowisko, ale zawsze albo brakowało czasu lub po przyjechaniu na miejsce okazywało się że turniej przełożony. Najlepsze rozwiązanie to 1-2 partyjki w miesiącu i narzekanie kumpli że OiG są przegięteDziekan pisze:To tak jak byś "był", a jednocześnie by Ciebie nie "było"._Michał_ pisze:28 lat, a gram od 12 (z ogromnymi przerwami) tylko ze znajomymi.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
To ta z klonami saurusów, gdzie zmieniać można było ustawienie prawej ręki i obrót tarczy? Słodkie paskudztwa byłyRobson pisze:zakupiłem na spółe z kumplem podstawkę (breto-lizzie)
Ja swoje pierwsze zamówiłem dzień po tym jak wyszedł pierwszy numer MiM z tą kolorową wkładką o Warzonie. '96 rok, jeśli dobrze liczę.Grazbird pisze:od kiedy? powiem tak: Mam sporo figurek do Warzona pierwszej edycji