Pytanie o podstawkę do Giganta.

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Pytanie o podstawkę do Giganta.

Post autor: Dziekan »

Mam nowego Giganta i starego. Jeden ma nową podstawkę plastikową 50mm na 70mm a drugi 50mm na 50mm. Która jest "właściwsza"? Czy mogę używać obu.

Pozdrawiam

Wasz

Dziekan 8)

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

Niby jest tak ze uzywasz tej podstawki ktora GW Tobie sprzedalo, ale sa tez takie charty gdzie kazdy model jest wyszczegulniony, oczywiscie made by GW.
Turniejowo przyjmuje sie ze obowiazuje podstawka najnowszej wersji modelu lub wieksza, jak bedziesz mial 2 giganty na roznych to tylko cisnieniowcy beda sie czepiac.
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Aves pisze:Niby jest tak ze uzywasz tej podstawki ktora GW Tobie sprzedalo, ale sa tez takie charty gdzie kazdy model jest wyszczegulniony, oczywiscie made by GW.
Turniejowo przyjmuje sie ze obowiazuje podstawka najnowszej wersji modelu lub wieksza, jak bedziesz mial 2 giganty na roznych to tylko cisnieniowcy beda sie czepiac.
Spoko. A jak mam tego giganta i chcę go postawić na podstawce 50mm na 70mm, czy muszę go postawić koniecznie tak?
Obrazek
Czy mogę tak? :-s
Obrazek

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Raczej powinna być ustawiana jak czariotowa tj. Rysunek 1.

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Occ pisze:Raczej powinna być ustawiana jak czariotowa tj. Rysunek 1.
Szkoda, bo lepiej by wyglądał na dwójce... :roll:

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

w uściśleniach jest napisane (str 9) że może być wystawiany na takiej lub takiej... podobnie jak czołg... ale z tym ostatnim cośtam będzie zmieniane... z gigantem również?
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

Moglbys wystawic go na podstawce 70x70, bedzie wieksza ale bedzie lepiej wygladac, turniejowo tracis jedynie to ze latwiej w takiego giganta trafic z katapulty itp.

gratuluje posiadania archiwalnego modelu gigusia.
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Aves pisze:gratuluje posiadania archiwalnego modelu gigusia.
Jeszcze do mnie nie dojechał, ale z góry dzięki. :D Zawsze go chciałem mieć. Ła hahahahaha :lol2:

8)

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Już go dostałem. Wygląda zaje... - super srogo. :twisted:

Tak Ła hahahahahaha :lol2: :twisted:

ODPOWIEDZ