BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Shinux jakby dawał d3 rerolle na bitwe to by był okej
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jacek_Azael
- Masakrator
- swieta_barbara
- habydysz
- swieta_barbara
- habydysz
Tak.
Chyba.
Nie wiem.
Dobrze, ze to bless bedzie sie tym zajmowal.
Chyba.
Nie wiem.
Dobrze, ze to bless bedzie sie tym zajmowal.
- swieta_barbara
- habydysz
Co?Shino pisze:tu jest blad. retoniec nie jest generalem wiec nie podtrzymuje undeadowCzy Sławny Bretoński Rycerz jako generał "podtrzymuje" armię VC?
Tak - to naprawdę prawdziwy kapitan, niezależnie od tego czy jego legiony są żywe, czy nie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
No własnie. Coś Shino mieszasz. BR ma zasade, że musi być generałem przecież.swieta_barbara pisze:Co?Shino pisze:tu jest blad. retoniec nie jest generalem wiec nie podtrzymuje undeadowCzy Sławny Bretoński Rycerz jako generał "podtrzymuje" armię VC?
Tak - to naprawdę prawdziwy kapitan, niezależnie od tego czy jego legiony są żywe, czy nie.
Powiem tak: rewolucji te zmiany nie robią. Sexmaszyna jest tak samo dobra (przerzucanie kostek w turze przeciwnika jest z reguły niepotrzebne, chyba, że się jest jakąś wroną czy coś) podobnie jak 4 rewolwery (undead, vanhel, invokacja, etheral. po cholere im ten etheral?)
Łucznik z kolei trochę stracił, choć dalej odstaje od Turonia czy Yasia
pozdrawaim
Furion
Łucznik z kolei trochę stracił, choć dalej odstaje od Turonia czy Yasia
pozdrawaim
Furion
znaczy jest generalem ale nie jest wampirem wiec undeadow nie podtrzymujeswieta_barbara pisze:Co?Shino pisze:tu jest blad. retoniec nie jest generalem wiec nie podtrzymuje undeadowCzy Sławny Bretoński Rycerz jako generał "podtrzymuje" armię VC?
- swieta_barbara
- habydysz
Shino: nie ma nigdzie zasady, ze general armii VC musi byc wampirem. Tak wiec jesli w VC bedzie Rycerz, to jest on generalem, a jesli polegnie, armia zaczyna sie sypac.
Furion: nie chcielismy rewolucji, chcielismy lekkiego zbalansowania. Wydaje mi sie, ze do pewnego stopnia udalo nam sie to uchwycic.
Ogolnie ze zmian to sa takie:
- zmieniona hobbystyka, czyli ocena malowania i test wiedzy
- dorzucone informacje na temat noclegu
- dorzucony kolejny filmik
- zmiany wszystkich Bazyliszkow poza Yasiem, w skrocie: Rycerz stracil 1LD, BFB na Łuczniku ma S5, a runa nie spowalnia, Sexmaszyna daje przerzuty tylko we własnej turze, Turon ma teraz -2 do trafiania, Rocco i Cocco nazywaja sie inaczej i moga rzygac, za to stracili MR2, 4Rewolwery maja dluzszy zasieg strzalu, ale strzelaja juz tylko 1 raz
Furion: nie chcielismy rewolucji, chcielismy lekkiego zbalansowania. Wydaje mi sie, ze do pewnego stopnia udalo nam sie to uchwycic.
Ogolnie ze zmian to sa takie:
- zmieniona hobbystyka, czyli ocena malowania i test wiedzy
- dorzucone informacje na temat noclegu
- dorzucony kolejny filmik
- zmiany wszystkich Bazyliszkow poza Yasiem, w skrocie: Rycerz stracil 1LD, BFB na Łuczniku ma S5, a runa nie spowalnia, Sexmaszyna daje przerzuty tylko we własnej turze, Turon ma teraz -2 do trafiania, Rocco i Cocco nazywaja sie inaczej i moga rzygac, za to stracili MR2, 4Rewolwery maja dluzszy zasieg strzalu, ale strzelaja juz tylko 1 raz
dajcie Turoniowi chociaz jeszcze jakas zasade anty cannonowa
np nie wiem... 'Gruboskórny - max sila z jaka bron strzelecka rani Turonia, to S5', da to jakas ochrone przed dzialami i mooooze, mooooooze ktos chociaz jeden go wystawi
np nie wiem... 'Gruboskórny - max sila z jaka bron strzelecka rani Turonia, to S5', da to jakas ochrone przed dzialami i mooooze, mooooooze ktos chociaz jeden go wystawi
Ostatnio zmieniony 17 sty 2010, o 21:48 przez thurion, łącznie zmieniany 2 razy.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie.Shino pisze:w zasadzie to taka zasada jestswieta_barbara pisze:Shino: nie ma nigdzie zasady, ze general armii VC musi byc wampirem. Tak wiec jesli w VC bedzie Rycerz, to jest on generalem, a jesli polegnie, armia zaczyna sie sypac.
Sadze, ze mozesz sie zdziwic. Ale jak dbasz o swojego "avatara" - hahaha.thurion pisze:dajcie Turoniowi chociaz jeszcze jakas zasade anty cannonowa