Warsztat Szczurka ...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Szczurka ...
Leniwy jestes, ale trzeba Ci przyznac, ze szybko sie rozwijasz malarsko.
Nie zaprzeczę ,ale ostatnio maluje pełną parą tylko mam zepsuty aparat żeby to potwierdzićLeniwy jestes ...
Nie pamiętam dokładnie ,ale ... :zdradź chłopie jak zrobiłeś metaliki, bo wyglądają przecudnie
Na całość boltgun metal ,potem poszły glejzy ...W zagłębieniach dawałem ciemne brązy i czerwienie .Następnie rozjaśniłem boltgun metal-em iu i leciutko jakimś najjaśniejszym srebrnym (oczywiście w kierunku wystających elementów ) .Potem lekko zabarwiłem wystające ,jasne elementy żółtym i zielonym (żeby metaliki były jakby dwukolorowe i pasowały do podstawki ) .
Praca bez ciśnienia czyt. bez żyłowania skilla ,ale żeby nie było wiochy dać jako prezent
Ładny. Ale czemu nie ma pobrudzonego płaszcza? Aż się prosi
Tak ,ale ...chociaż osoba dla której maluje raczej tu nie zaglądatak się zastanawiam, to model na CoC mini exchange?
Ma ,ale niedużo (patrz 1 fota przy hełmie ) .Pierwszy raz używałem suchego pigmentu i nie chciałem przesadzićŁadny. Ale czemu nie ma pobrudzonego płaszcza? Aż się prosi
Niestety ... aparat jest aktualnie w serwisie ,a to są stare fotki (przeszukałem wszystkie pendrivy i inne nośniki i trochę starych fotek znalazłem)Ale mogłeś już zrobić fotki skończonego gościa z infinity jak robiłeś te
Obróbka foto dzięki uprzejmości Raptaparat`a Szacun bo foty jakie ci wysłałem ...
@loler
Chyba nie będzie to ankieta ,ale dzięki
@Raptaparat
Jeszcze raz dzięki za ogarnięcie foto
Chyba nie będzie to ankieta ,ale dzięki
@Raptaparat
Jeszcze raz dzięki za ogarnięcie foto
lol aż 2 komenty
Podstawka pod smoka .Ptaszek złamał się przy robieniu zdjęć Jak tak teraz patrze to chyba lepiej bez ptaszyska i tej gałęzi (?) Ewentualnie mam jeszcze sowę
Podstawka pod smoka .Ptaszek złamał się przy robieniu zdjęć Jak tak teraz patrze to chyba lepiej bez ptaszyska i tej gałęzi (?) Ewentualnie mam jeszcze sowę