Załóżmy że nie mam żadnych farbek ..... Co mam kupić (oprócz podkladu) żeby jakoś to po moim pomalowanu wygladało (am wysoka samoocene ) ??
Głównym kolorem ma być szary
Co to jest wash ?? (jetem zielony jeśli chodzi o malowanie )
I jeszcze jedno ... jak pomalować miecz żeby stal była taka lekko czerwonawa ??
Dreadlord
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
na początek kup sobie zestaw 9 cytadelek - są sprzedawane w komplecie z pędzelkiem i jakiegoś złoma - metaową figurke na której będziesz cwiczył i przedwsystkim duuuużo czytaj - mi to kilka osób wpajało i nie docierało do mnie ale jak spieprzyłem pierwszego plastika to sie ogarnąłem , co prawda zamówiłem mega pack kolorków ale puki co ćwicze z uzyskiwaniem poszcegulnych barw itp - wiec moja rada ! -----> komplet farb + pędzle na początek 0 / 1 / 2 /drybrush + figurka na której poćwiczysz i czytaj czytaj czytaj ! ja na takie jak moja wypowiedz o czytaniu psioczyłem ale jednak sie przydaje ! pozdrawiam
jak już wspominałem - u mnie patent ze złomową figurką sie sprawdził bo sie na niej szkole a zawsze do rozpuszczala można ją wrzucić i od nowa malować i sie szkolić co do farb i pędzli polecam właśnie zestaw który podałem - na początek idealnie pozniej mozna o 1 w dół zejść z 0 na 00 . farby z czasem dokupywać nie wszystko na raz i bedzie ok