Ludzie kurwa co to jest ? sory za słowa ale nie mieści mi się to w głowie
chce odpalić dodatek do Medievala 2 i wyskakuje mi błąd że securom jest za stary i używaj nowszego żeby chronić nasze płyty, no kur*a. Ktoś wie jak to rozwiązać ?
i tak tak mam oryginalną gre
Securom ??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
securom jest to programik/system do zabezpieczenia plyty.
masz moze wlaczone jakies virtual dyski? jesli tak to je wylacz i zobacz czy problem dalej wystepuje.
masz moze wlaczone jakies virtual dyski? jesli tak to je wylacz i zobacz czy problem dalej wystepuje.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
nie bardzo rozumiem ta odpowiedzManfred pisze:sprawdzałem już tak
czy to znaczy, ze twoj problem jest juz rozwiazany czy nadal potrzebujesz pomocy?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
widzisz, to niekoniecznie musial byc daemon. to mogl byc firewall czy nawet antyvir.Manfred pisze:sprawdzałem wyłączając deamona itd.
problem rozwiązałem chociaż kierwa żebym musiał oryginalną gre Crackować to jakaś paranoja
crackowanie to najprostrzy sposob piracenia/omijania securom. poniewaz mowisz o gierce z 2006 roku to mogles miec z nia problemy uzywajac nowszego softu.
@arqueek
wydaje mi sie, ze mozna bylo troche pokombinowac, bez koniecznosci odinstalowywania daemon tools'a