Warshrine Slaanesh

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Warshrine Slaanesh

Post autor: Breslauer »

Znalazłem taką konwersję Bitewnego Ołtarza Chaosu Slaanesh'a:

Obrazek

Chciałbym posiadać w mojej armii coś takiego :twisted: Wiem co daje taki Ołtarz.

Konie są od konnych marud a podwozie rydwany od Elfów Wysokiego Rodu a kocioł od DE - tyle wiem. Konie wolałbym od Rycerzy, a co z resztą? Jakieś porady? Ważna sprawa - czy ktoś kto gra na kotle chciałby się go pozbyć - wątpie. Może coś podobnego nie koniecznie z GW? Liczę na Wasze porady i zalecenia :wink:

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Może coś podobnego nie koniecznie z GW? Liczę na Wasze porady i zalecenia
Znalazłem taką konwersję Bitewnego Ołtarza Chaosu Slaanesh'a:

Chciałbym posiadać w mojej armii coś takiego :twisted: Wiem co daje taki Ołtarz.

Konie są od konnych marud a podwozie rydwany od Elfów Wysokiego Rodu a kocioł od DE - tyle wiem. Konie wolałbym od Rycerzy, a co z resztą? Jakieś porady? Ważna sprawa - czy ktoś kto gra na kotle chciałby się go pozbyć - wątpie. Może coś podobnego nie koniecznie z GW? Liczę na Wasze porady i zalecenia :wink:
Jak szukasz konwersji warshrina to tu masz jeszcze kilka ( o ile juz ich nie znasz ). Gdzieś widziałem jeszcze taką zrobioną ze stedzia.

http://coolminiornot.com/browse/page/1/title/warshrine
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Rainhold
Chuck Norris

Post autor: Rainhold »

Te laski są produktami HassleFree a coś w zastępstwo kotła można znaleźć w Reaperze.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?

Awatar użytkownika
Breslauer
Chuck Norris

Post autor: Breslauer »

@Rainhold: Dzięki wielkie :)

A może jakaś alternatywa dla kotła (lecz jednak coś bardzo podobnego)? Bo wątpie by go dostać dość tanio, a nowego przecież nie kupię :evil:

ODPOWIEDZ