BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Ja bym sugerowal zapodac link do pliku AB z bazyliszkami na 1 stronie
- swieta_barbara
- habydysz
Chochlik, poprawimy. Dzieki!Pocisk pisze:Coś nie teges chyba?regulamin pisze:Przedziały punktowe:
0-299 = 10:10
200-399 = 11:9
400-699 = 12:8
600-899 = 13:7
800-1099 = 14:6
1000-1299 = 15:5
1200-1499 = 16:4
1400-1699 = 17:3
1600-1899 = 18:2
1800-2099 = 19:1
2100+ = 20:0
Znakomity pomysl.Rzymek pisze:Ja bym sugerowal zapodac link do pliku AB z bazyliszkami na 1 stronie
nie. FAQ do imperium ze strony gwswieta_barbara pisze:No nie moge tego znalezc. FAQ do VC ze strony GW?Shino pisze: tak. ogarnij sobie faqa to zobaczysz, ze taka zasada jest...
jak sie plik zrobi to bedzie wrzuconyJa bym sugerowal zapodac link do pliku AB z bazyliszkami na 1 stronie
z tego co wiem ktos go juz tu zapodawal, chyba Ty nawet;)
NIe mozna po prostu zrobic rozpy w zgłoszeniu napisac "biore tego lub tego"?
mozna. Tu jest plik z bazylami.
caly czas sa pod opcja alternate rules
http://www.sendspace.com/file/t3i1ow
caly czas sa pod opcja alternate rules
http://www.sendspace.com/file/t3i1ow
Balans bazyliszków nadal słaby. Pozwólcie turoniowi szarżować po wyjściu, zmniejszcie siłę 4rewolwerom do 3, a jaś niech daje unbreakable wybranemu oddziałowi z możliwością dołączenia do niego. Róg rycerza niech działą na wszystkie jednostki latające, a nie jedną. Łucznikowi było zabrać warda na 3+, to by nie wychylał sie tak i trzeba by go kitrać.
To by bardziej według mnie zbalansowało bazyle. niż zmiany które wprowadziliście do tej pory.
To by bardziej według mnie zbalansowało bazyle. niż zmiany które wprowadziliście do tej pory.
zajebiste kminyGrichalk pisze:Balans bazyliszków nadal słaby. Pozwólcie turoniowi szarżować po wyjściu, zmniejszcie siłę 4rewolwerom do 3, a jaś niech daje unbreakable wybranemu oddziałowi z możliwością dołączenia do niego. Róg rycerza niech działą na wszystkie jednostki latające, a nie jedną. Łucznikowi było zabrać warda na 3+, to by nie wychylał sie tak i trzeba by go kitrać.

Eh, zepsuliscie Debka. Zepsuliscie okrutnie
Zamiast balansu jest jeszcze wieksza przewaga sexmaszyny i lucznika nad reszta bazyliszkow 

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
sexmachine stracila 1/3 potencjału...wyluzuj;) a Siła 5 zamiast 6 duzo robi akurat
Dobra, wyluzowalem
Ale nie uwazasz, ze mimo tych ciec, nadal sa to 2 najlepsze bazyle? I tak nie ma sensu gdybac, lokale pokaza. Zreszta 100%ego balansu, osiagnac sie nie da 

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
nie wiem, dla niektorych armii sexmachine i łukol są niemal bezużyteczni. Sądzę że ludzie głosowali na te 2 bo wydają im sie czymś co na pierwszy rzut oka zawsze sie przyda. Do innych by trzeba konkretniejszych koncepcji użytku;)