Witam
Mam pytanie, na które odpowiedzi niestety nie mogłem znaleźć w innych wątkach. Chodzi mi dokładnie o imitację liści na drzewach. Kiedyś gdzieś widziałem takie maty liściaste w jednym ze sklepów ale nie mogę tego teraz namierzyć. Czym takie listowie imitujecie?
Pozdro
Imitacja Listowia - jakie produkty polecacie?
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Tiger Brown
- Kradziej
Firmy modelarstwa kolejowego np. Herpa, Heki itp. Ja polecam wyroby f-my Polak; zajrzyj tu: http://modelarski.sold.pl/index.php kupowałem u nich, byli OK.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Chuck,a miałeś styczność może z trawką elektrostatyczną polak?fajna jest ta dłuższa 5mm ,a chcę wlaśnie kupić taką,oglądałem też trawki gf9 na stronie warlord.pl ta żółta jest ciekawa ,ale nie jest tak długa jak Polaka.
- Tiger Brown
- Kradziej
Bodajże średnie i drobne. Ale do figurek przypasuje każde, bo Polak robi listowie do skal TT 1:120 i H0 1:87. Więc raczej przeskalowania bym się nie obawiał.kalcior pisze:Wielkie dzięki....właśnie czegoś takiego szukałem ... powiedz mi tylko jeszcze jakiej wielkości listowie kupowałeś, żeby do naszej skali 22mm pasowało:)
Średnie, małe czy to najmniejsze?
@patryk999 Trawkę długą siałem Buscha, bo akurat w sklepie stacjonarnym była, ale Polak powinien być nie gorszy (kupowałem parę innych rzeczy poza listowiem i jest OK).
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.