"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
wydaje mi sie, ze nie, bo turniej ja organizuję z Marysiem i my ustalamy wszystko, gospodarz daje lokal, więc już nie siej zamętu
to przejdz sie tam i zapytaj... z tego co wiem polityka gospodarza w stosunku do wszystkich tunirjowych scen jest teraz odrobine inna... i nie mogę zaprzeczyczyć lepsza! więc z tego co mi wiadomo, zostanie zmniejszona stawka na wejscie na turniej, by wiecej osob na ten turniej przychodziło
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
oj, Dymitrze drogi:
Oni nawet regulaminu nie umieją napisać, nawet nie wiedzą, o której godzinie turniej się zaczyna (patrz ich kalendarz)
Mam wszystko ustalone z Marysiem, oprócz zmiany terminu gospodarz nic więcej nam nie przekazał, a Grześka czy reszty tak naprawdę turnieje w battla... po prostu nie obchodzą i się nimi nie zajmują?
Mm już 10 zgłoszeń na mailu, jak chcą, zeby bylo wiecej osob jak i tak bedzie 25 :O i wiecej nie da rady zmiescic...
Wiec juz mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi. Zawsze bylo 10 złt, to nie patrole, ich działką jest promowanie gier, od organizacji są inni ludzie
Oni nawet regulaminu nie umieją napisać, nawet nie wiedzą, o której godzinie turniej się zaczyna (patrz ich kalendarz)
Mam wszystko ustalone z Marysiem, oprócz zmiany terminu gospodarz nic więcej nam nie przekazał, a Grześka czy reszty tak naprawdę turnieje w battla... po prostu nie obchodzą i się nimi nie zajmują?
Mm już 10 zgłoszeń na mailu, jak chcą, zeby bylo wiecej osob jak i tak bedzie 25 :O i wiecej nie da rady zmiescic...
Wiec juz mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi. Zawsze bylo 10 złt, to nie patrole, ich działką jest promowanie gier, od organizacji są inni ludzie
Tak jak juz napisałem w PM'ce
wg. nich turnieje mają inne zadanie, zresztą w sobotę bedzie humbak na turze to wszystko bedzie jeasne
co do ludzi od organizacji... sam wiesz:D
wg. nich turnieje mają inne zadanie, zresztą w sobotę bedzie humbak na turze to wszystko bedzie jeasne
co do ludzi od organizacji... sam wiesz:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
jednak nie przyjedziemy bo mamy półmetek w sobote... troche lipa 

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
a jak myślisz?
wydaje mi sie, że na następną niedziele bedziemy w formie dopiero:)

niedziele zostały zbanowane droie słoneczka... Odgórna dyrektywa szefowej barda na co ni w kij nie poradzę.Meter pisze:jakbyscie na niedziele przesuneli to ja bym sie pojawil
bo w soboty gielda z ktorej nie moge sie zwolnic
Lubiłem grać w niedzielę, aby w dzień święty święcić

ej a ja takie pytanie odnośnie pisania regulaminów... powiedz mi morroczku, po ciul w pierwszym poście zawsze piszesz lista zgłoszonych, skoro nigdy jej nie wypełniasz? tak tylko pytam
pzdr

wszystko mam na lapkuDmtrij pisze:ale tak na chwile przed...łeee...a póxniej śa niedomówienia kto wysłał rozpe a kto przedstawił zarys na gg Tobie![]()
pozdro

pzdr

dobra, jak wolisz... ale lista aktualizowana wygladałby lepiej niz puste miejsce...zreszta, Twoja sprawa, zrobisdz jak wolisz...to tylko sugestia jednego z uczestników
O joj! Biedny Zamrożony! Twoje Vc boją się orasów? 

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.