Spirit Sword
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Spirit Sword
Czy moc miecza działa na modele 1 woundowe?
Czyli jeśli trafiam wszystkie 4 ataki to spadają 4 modele plus tyle ile wyjdzie z wyników na liderce?
W uściśleniach jest napisane, że generał daje Ld dla jednostki która obrywa ze spirit sworda, w podręczniku napisali że Ld daje generał tylko na testy [mam polski RB więc może źle napisali] tej cechy, a rzut ze spirit sworda testem raczej nie jest.
W uściśleniach jest napisane, że generał daje Ld dla jednostki która obrywa ze spirit sworda, w podręczniku napisali że Ld daje generał tylko na testy [mam polski RB więc może źle napisali] tej cechy, a rzut ze spirit sworda testem raczej nie jest.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Każdy rzut na liderke jest testem liderki 

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

Tak Jest to analogia do Innych tego typu zdolnosci, ktore sa wyklaryfikowane.Lindal pisze: W uściśleniach jest napisane, że generał daje Ld dla jednostki która obrywa ze spirit sworda, w podręczniku napisali że Ld daje generał tylko na testy [mam polski RB więc może źle napisali] tej cechy, a rzut ze spirit sworda testem raczej nie jest.
Np. banshee czy ld szczurow od tejze