Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
spodziewałem się takiej reakcji
ale mimo wszystko ponawiam prośbę
ale mimo wszystko ponawiam prośbę
Chlopaki , bo albo zaraz Was wysmieje, albo sie wkurze
Zglaszac sie zrobie masowke
Widzisz, Ziemko, oto co dostajesz jak popuścisz i zgodzisz się na zmienianie userom nicków.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie ma kurde opcji, nie zgadzam się! Pamiętam jak mi dwa lata temu pupę trułeś o zmianę z Duke na Hrabia Duuku!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
To i ja mam prosbę skasujcie 4 z mojego nicka. Po zmianie powinien być sam solider Dzięki.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, o 17:06 przez Solider, łącznie zmieniany 1 raz.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
-
- Masakrator
Poproszę o zmianę nicku z Occ na Varinastari
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
- swieta_barbara
- habydysz
Tu juz maja posty ponabijane - ciezka sprawa.
Skoro sami pozwalają to czemu nieGreen Knight pisze:hehe. Fajnie macie. Zróbcie sobie nowe konta, a nie adminów katujecie.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
-
- Masakrator
Skoro zaoferowana została nam zmiana nicka, czemuż to z niej nie skorzystać?
Nikt tu nie musi być plewą, czasem stare nicki nudzą się lub nie pasuję do stanu rzeczy.
Nie widzę w tym nic ujmującego.
Nikt tu nie musi być plewą, czasem stare nicki nudzą się lub nie pasuję do stanu rzeczy.
Nie widzę w tym nic ujmującego.
Jakoś nie widzę entuzjazmu u adminów do zmiany waszych nicków. Ale nieważne. Jak Ziemasowi się chce to niech zmienia. Nic mi do tego.Occ pisze:Skoro zaoferowana została nam zmiana nicka, czemuż to z niej nie skorzystać?
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Uwaga zaraz biore sie za masowa zmiane nickow - czasem jest problem, ze stare haslo nie dziala do nowego nicka , wiec pisac do mnie Pmki od kumpli to podam nowe hasla do kont.