Skąd ja to znam? Może z Lizardmenów? Nie róbmy z Beastmenów LizardmenówOczywiscie mozna zrobic w miare bezpieczną rozpe na 100 skirmisherrach i dwoch jabberach, ale chyba sa lepsze wersje(mam nadzieje).

Moderator: Dibo
Skąd ja to znam? Może z Lizardmenów? Nie róbmy z Beastmenów LizardmenówOczywiscie mozna zrobic w miare bezpieczną rozpe na 100 skirmisherrach i dwoch jabberach, ale chyba sa lepsze wersje(mam nadzieje).
No nie do końca pojedyncze przypadki. Gracze tyranidzcy dostali właśnie co nowy kodeks, w którym też chyba z 5 jednostek nie ma modeli. To niestety jakiś nowy chory trend Genialnego Wydawcy.Dziki pisze:To pojedyncze przypadki, ale nie zrobić aż trzech modeli potworów i to w jednej armii to byłaby gruba przesada.Occ pisze:Absurdalne jest to, iż GW nie wydaje w pierwszym rzucie ANI jednego modelu Rare'a. Zaczyna robić się z tego niebezpieczny trend, HPA i PCC nie mają modeli, teraz wasza Sluta, Gorgona i Cy-klopa.
A to dziwne. Nie przypominam sobie, żeby w 5-edycyjnych Skavenach i Bretonni, które zbieram od lat 90-tych czegoś brakowało... No może jedynie jeźdźców na monsterach, bo tych było dużo więcej opcji (np. Bretonnia mogła mieć bohatera na smoku, a Skaveny na mantikorze). No i oczywiście ne zawsze można było zapewnić WYSIWYG na mocelach (np. Stormvermin mógł mieć great weapony, ale figurek takich nie było). Ale nie było sytuacji zupełnego braku modelu - przynajmniej w moich dwóch armiach.Assur pisze:tylko w 6tej edycji było tak że były modele do wsyztskich jednostek. wczesniejsze edycje tak nie miały i zawsze brakowało jakichś modeli. powracamy do korzeni.
tylko zdradź za jaką cenę i czego, to może się skuszęlikaon pisze: PS.
montuje jabbery na zamówienie