Galeria zielonych
Moderator: Kołata
Re: Galeria zielonych
calkiem fajnie,kamulec mi sie podoba.
ale model sam w sobie mi sie nie podoba (albionskie giusie mi nie leza,jakies takie chucherka)
ale model sam w sobie mi sie nie podoba (albionskie giusie mi nie leza,jakies takie chucherka)
Ostatnio zmieniony 4 paź 2009, o 12:33 przez Klafuti, łącznie zmieniany 2 razy.
@ quas: on wyjątkowo miał być takim zasuszonym grzybem, a to że soczyste jest lepsze to się zgadzam.
@ oczopek: pordzewiałe żelastwo:
1. na boltgun metal dałem czarny wash na całość, prosto ze słoiczka, 2 razy chyba.
2. następnie rozwodniony (mocno) scorched brown na całość.
3. w miejscach w których w rzeczywistości pojawiłaby się rdza (zagłębienia) zrobiłem plamy bestial brown, a potem poprawiłem vermin brown.
4. na ostrzu porobiłem cienkie kreski boltgunem i mithril silver.
5. same krawędzie potraktowałem mithrilem.
@ oczopek: pordzewiałe żelastwo:
1. na boltgun metal dałem czarny wash na całość, prosto ze słoiczka, 2 razy chyba.
2. następnie rozwodniony (mocno) scorched brown na całość.
3. w miejscach w których w rzeczywistości pojawiłaby się rdza (zagłębienia) zrobiłem plamy bestial brown, a potem poprawiłem vermin brown.
4. na ostrzu porobiłem cienkie kreski boltgunem i mithril silver.
5. same krawędzie potraktowałem mithrilem.
Siema,
Orientuje sie ktos, czy istnieje gdzies strona z lista figurek GW do OnG limitowanych/starych/rzadkich/imiennych herosow/itd?
Przykladowo: mam goblinskiego szamana w stroju blazna. Wydaje mi sie, ze on na stronie GW byl kiedys jako "ktostam the juggler" opisany, ale teraz tego znalezc juz sie nie da po przebudowie strony. I pare innych modeli ze swojej hordy tez bym chetnie zidentyfikowal
Z gory dzieki i pozdrawiam,
Kuba "Wieści o mojej śmierci okazały się przedwczesne" Trupankowski (goscinnie rzecz jasna)
Orientuje sie ktos, czy istnieje gdzies strona z lista figurek GW do OnG limitowanych/starych/rzadkich/imiennych herosow/itd?
Przykladowo: mam goblinskiego szamana w stroju blazna. Wydaje mi sie, ze on na stronie GW byl kiedys jako "ktostam the juggler" opisany, ale teraz tego znalezc juz sie nie da po przebudowie strony. I pare innych modeli ze swojej hordy tez bym chetnie zidentyfikowal
Z gory dzieki i pozdrawiam,
Kuba "Wieści o mojej śmierci okazały się przedwczesne" Trupankowski (goscinnie rzecz jasna)
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
Ostatnio zmieniony 4 paź 2009, o 12:32 przez Klafuti, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajne malowaniem rydwan ładnie wyszedł.
Zastanawiają mnie tylko te wilki. Gobliny fajnie pomalowane, ale co do samych wilków to są mało różnorodne, gdyby miały jakieś różnice w barwie w stylu jakiś łatek gdzieniegdzie albo w ogóle inny odciań całej sierści. Nad tym bym popracował
Zastanawiają mnie tylko te wilki. Gobliny fajnie pomalowane, ale co do samych wilków to są mało różnorodne, gdyby miały jakieś różnice w barwie w stylu jakiś łatek gdzieniegdzie albo w ogóle inny odciań całej sierści. Nad tym bym popracował
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"
jak dla mnie zajebiste , nie ja malowalem, absolutnie nie zachęcam do kupowania po prostu znalazlem i dalem jako ciekawostke.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=886002445
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=886002445
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293