Na 90% w takim właśnie składzie przyjeżdżam na bazyliszka:
1 Arch Lector of Sigmar @ 320 Pts
General; Prayers of Sigmar
Sword of Power [40]
Armour of Meteoric Iron [25]
Van Horstman's Speculum [30]
1 War Altar @ [0] Pts
1 Battle Wizard @ 125 Pts
Magic Level 1; Warhorse
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
7 Knightly Orders @ 210 Pts
Standard; Musician
War Banner [25]
5 Knightly Orders @ 123 Pts
Musician
5 Knightly Orders @ 115 Pts
5 Pistoliers @ 97 Pts
Musician
1 Turoń @ 0 Pts
#Lysa Pala [0]
#Na Pewno Bede [0]
Casting Pool: 3
Dispel Pool: 5
Models in Army: 59
Total Army Cost: 2350
Panzerkompanie na Bazyliszka
Jak na mój gust masz za dużo kawalerii a za mało strzelania do niszczenia śmiecia. Poza tym Ciężko będzie Ci dobrze się ustawić a te 5 kawalerii to slavów nie przepchną...
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
powinienes wziac shina i rzucać zawsze max pkt pary
z przerzutem

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Od przepychania mam czołgi, ołtarz i kawalerie z warbannerem. Te piątki jazdy jazdy świetnie ogarniają śmieci, można je zawsze poświęcić by coś odgiąć albo niszczyć strzelanie wroga. A imperialni strzelcy najczęściej nic robią poza spanikowaniem mi działGarG pisze:Jak na mój gust masz za dużo kawalerii a za mało strzelania do niszczenia śmiecia. Poza tym Ciężko będzie Ci dobrze się ustawić a te 5 kawalerii to slavów nie przepchną...

Też o tym myślałem ale Turoń jest bardziej samodzielny i nie trzeba go przed wrzystkim kampić, a może wyczyścić park maszynowy przeciwnikaRobson pisze:powinienes wziac shina i rzucać zawsze max pkt pary z przerzutem