Dobra to cztery roary kontra moich czterech kowbojów lizakowych... 5 tafa i krzycz niebożę...Górken pisze:tak też myślałem już o 4 roarach;)
Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
tylko 4 roary to 80 pkt, które i tak na nic innego mi nie idą;)
ale dobra szczegóły szczegóły;p
mhm a tak żeby nie było że tylko offtopuję to jak wam się podobają speciale w chaosie:D
ciekawy w miare jest mamucik: http://www.forgeworld.co.uk/mammoth.pdf
co prawda maszerować nie może ale dla zabawy, albo do armii z Norski -bo jako że Tropika już nie ma to inaczej go nie wystawię ciekawy:)
ale dobra szczegóły szczegóły;p
mhm a tak żeby nie było że tylko offtopuję to jak wam się podobają speciale w chaosie:D
ciekawy w miare jest mamucik: http://www.forgeworld.co.uk/mammoth.pdf
co prawda maszerować nie może ale dla zabawy, albo do armii z Norski -bo jako że Tropika już nie ma to inaczej go nie wystawię ciekawy:)
Fajny, ale strasznie drogi 600+ No i model pewnie kosztuje z tysia
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Ja wczoraj kupiłem w końcu figurki do troli chaosu... kupiłem modele Lotrowe, bo mi sie spodobały - i nawet jest koleś który bedzie robił za Throgga
Najgorszy mankament tego to fakt że po 12% rabacie zapłaciłem 400zł...
EDIT - PYTANIE:
Czy jesli bohaterowi z markiem Tzeentcha wykupie rydwan to ten rywdan nie będzie miał wardsejwa, prawda?
Najgorszy mankament tego to fakt że po 12% rabacie zapłaciłem 400zł...
EDIT - PYTANIE:
Czy jesli bohaterowi z markiem Tzeentcha wykupie rydwan to ten rywdan nie będzie miał wardsejwa, prawda?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Nie, chyba ze rydwan też będzie miał mark of tzeenth .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- PIOTROSLAV
o przepraszam - nie ma nigdzie napisane ze rydwanom kupujesz marki jak sa pod bohaterami
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ale jest zapis wymagający bu rydwan miał tego samego marka co heros co na nim pomyka. Jak heros nie ma marka to i rydwan nie musi .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Op przepraszam ale jest napisane: cytuję AB " postać walcząca w rydwanie nie może nosić innego piętna niż rydwan" książka mortali strona 124...PIOTROSLAV pisze:o przepraszam - nie ma nigdzie napisane ze rydwanom kupujesz marki jak sa pod bohaterami
wiem, ze temat byl walkowany kilka razy, ale nie znajde w tej ilosci postow odpowiedzi... hero z BoS generuje DD?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
tak, wlasciciel zna losowy czar z lore blabla bla. w faq napisane jest ze staje sie czarodziejem, moze uzywac arcane items, stad moje pytanie.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Hej słuchajcie zasady Choosenów mówią że jeśli przy rzucie na początku gry wyjdzie wyniki stupidity albo eye is closed można przerzucać... a teraz następujące pytanie czy jeśli wezmę championowi choosenów favor of the goods i np rzucę 8 i wynik ten mi się podoba po zmodyfikowaniu o -1 wyjdzie 7 czyli eye is closed mogę normalnie to przerzucić zgodnie z powyższą zasadą???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- PIOTROSLAV
Tak, możesz....
Tylko pytanie czy na blessingi rzucane potem z warshrinów można przerzucać 2 i 7? Ja póki co grałem że można, ale w sumie nie znalazłem na to odpowiedzi nigdzie...
Tylko pytanie czy na blessingi rzucane potem z warshrinów można przerzucać 2 i 7? Ja póki co grałem że można, ale w sumie nie znalazłem na to odpowiedzi nigdzie...