BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Czy "Brace of Revolvers" działa analogicznie do Brace of Pistols ?
1 szczał 1 atak, - mial byc jeden rewolwer ale sie komus zapomnialo:)
The Hell I know? ask the Meks
- swieta_barbara
- habydysz
Zaakceptujemy na pewno obie wersje.c4h10 pisze:Czyli WYSIWIGowo model powinien posiadać 1 revolver/pisotlet ?Rzymek pisze:1 szczał 1 atak, - mial byc jeden rewolwer ale sie komus zapomnialo:)
- swieta_barbara
- habydysz
Tak, zarowno jezdziec jak i mount traca. To samo tyczy sie jezdzcow na wiekszych monsterach.
Raczej tak chyba ze na starcie chcesz mieć - 150 pts
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- morgan10005
- Falubaz
Tylko jak ktoś nie ma odpowiedniej figurki to traci na malowaniu.
Czy Bazyliszek jest wart swoich punktów, niektóre łatwo stracić nie zyskując nic w zamian.
Czy Bazyliszek jest wart swoich punktów, niektóre łatwo stracić nie zyskując nic w zamian.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso_The_Slayer pisze:no to już jest decyzja gracza czy woli zrezygnowac z Bazyliszka, czy jednak pożyczyc/kupic model, poświęcic trochę czasu nad farbami i go wystawic. Akurat pomalowac 1-4 modeli w kilka godzin to nie jest problem a jest jeszcze miesiąc czasu więc i z zakupem/pożyczeniem nie powinno byc problemu.
+1
No i poza tym wszystkie bazyliszki można głupio stracić - dlatego trzeba nimi mądrze grać
A moje pytanie pare postów wyżej to było głównie od klubu, bo ja tam juź chyba Bazyla wybrałem
Kilka niejasności; być może nie doczytałem kilku wątków na froum ale zaryzykuje
ERSTENS - Niektórym nie podobały się zasady Sexmaszyny, ale rozumiem że nieudane runy runelorda ona też może przerzucać?
ZWEITENS - Czy Sexmaszyna może korzystać z czarów domeny TK?
DREITENS - Jak to w końcu jest z rozpiskami? Jest 2200 + bazyliszki? Czy jednak 2350 + bazyliszki (czyli de facto 2500)
VIERTENS - tylko prosze mi nie powtarzać że bazyliszki nie mogą dołączyć do oddziałów. Ta kwestia była tyle razy omawiana że i dla mnie jest jasna, święta i oczywista
ERSTENS - Niektórym nie podobały się zasady Sexmaszyny, ale rozumiem że nieudane runy runelorda ona też może przerzucać?
DREITENS - Jak to w końcu jest z rozpiskami? Jest 2200 + bazyliszki? Czy jednak 2350 + bazyliszki (czyli de facto 2500)
VIERTENS - tylko prosze mi nie powtarzać że bazyliszki nie mogą dołączyć do oddziałów. Ta kwestia była tyle razy omawiana że i dla mnie jest jasna, święta i oczywista
- swieta_barbara
- habydysz
drittens - z bledem, ale pojechales...Benek pisze:Kilka niejasności; być może nie doczytałem kilku wątków na froum ale zaryzykuje
1. tak
2. nie
3. 2350 + bazyl za darmo
4. nie moga
Misza pisze:jakby 'klub' chcial to by sie zapytal, nie tlumacz tak swojej ciekawości, dla mnie zapis z pierwszego posta jest jednoznaczny
Zapis nie jest jednoznaczny, bo w przeciwnym wypadku nie było by tak naprawde niejasności.
A ze napisalem ogolnie od nas to tylko dlatego bo nie wiedzielismy tego na 100%.