stary dobry skorpion
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie pasuje mi jego głowa.Taka za bardzo "Aztecka".
Model fajny ale jednak bardziej ten GW mi się podoba.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
fakt, jest tequilowaty. ale to pierwsza figuka - Pan D. i Zaba prosili coś zrobić do turnieju bo nie ma modelu, może kiedyś wrócę do tematu .Reyki pisze:Nie pasuje mi jego głowa.Taka za bardzo "Aztecka".
No fakt. Technika jest wielce ok tylko ta długa szyja u skorpa...Kerim pisze:no wreszcie coś ci się nie podobaGuard pisze:Jakiś taki średni. Niby fajnie wyrzeźbiony, ale jednak coś z nim jest nie tak.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Świetny model, masz talent i umiejętności do takich rzeczy A co do samego malowania, to również jest całkiem niezłe, jedynie ta złota głowa (która notabene przypomina mi węża) jest za mało rozjaśniona, jak dla mnie Trochę domieszki srebrnej farby na krawędziach mogłoby poprawić wygląd i wydobyć detale, ale to mój gust Aha, nie pasują mi jeszcze te czerwone bandaże
Poza tym - dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Poza tym - dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
Ehh. Gdybym do każdej krawędzi dodawał srebrnej, a bandaże malował po głębokim przemyśleniu, to miał bym 3,5 pomalowane figurkiSławol pisze:...jedynie ta złota głowa ...
Sprawdziła mi się kompozycja RedGore + złoto kiedyś (bodaj przy DE) to i używam - wiem, nie ludzskie to, ale das ist leben
mi sie podoba
ale to co wy nazywacie glowa to jest naprawde rzadlo ];->
ale to co wy nazywacie glowa to jest naprawde rzadlo ];->