konwersja duchów do mojej armii VC - tabletop
Duchy do VC - tabletop
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dobre modele, bardzo oryginalny, zielony kolor (zdjęcie trochę żółte), ale zauważyłem, że szkielet stojący najbliżej statuy jest z tyłu niedomalowany A sama statua też jest bardzo ciekawym dodatkiem No i dobrze wykonany drybrush
Dobre podstawki, proponowałbym jedynie poprawić raz jeszcze krawędzie naokoło brązowym kolorem
Pozdrawiam
Sławol
Dobre podstawki, proponowałbym jedynie poprawić raz jeszcze krawędzie naokoło brązowym kolorem
Pozdrawiam
Sławol
- Chaoschild
- Chuck Norris
Bardzo fajny pomysl i niezle wykonanie. Kolorystyka oryginalna, podstawki tez niczego sobie. Dosyc dobre modele dobrales do tej konwersji.
pzdr
pzdr
Wszystko się zgadza, malowane wszystko i konwertowane w jeden dzień, do grania, więc nie przykładałem sie zbytnio, bardziej mi chodziło o wygląd jako część armii, wrzuce jutro wilki i może nowe zambie w WiPie...Sławol pisze:Dobre modele, bardzo oryginalny, zielony kolor (zdjęcie trochę żółte), ale zauważyłem, że szkielet stojący najbliżej statuy jest z tyłu niedomalowany A sama statua też jest bardzo ciekawym dodatkiem No i dobrze wykonany drybrush
Pozdrawiam
Sławol
Zdradź mi Supeł jak je pomalowałeś? Jakie kolory i jak po kolei bo naprawdę bardzo ładnie to wygląda.
Ja przede wszystkim zwróciłem uwagę na bardzo ładne i oldschoolowe figsy. Uważam że są idealne do duchów Sama zieleń też bardzo fajnie i niecodziennie wygląda
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Kurcze nie pamiętam już dokładnie - ale było chyba tak - snot green, wash z dark angela, i drubrashe od snota przez goblin greena rozjaśnianego do białego leciutkiego - wiem że wash z dark angelsa w odpowiednim momencie (jak figsa jest już troche jaśniejsza) daje fajny zielony kolor...Heinrich_von_Tod pisze:Zdradź mi Supeł jak je pomalowałeś? Jakie kolory i jak po kolei bo naprawdę bardzo ładnie to wygląda.
No i kostki na biało z zielonym washem
może je kiedys poprawie, bo gdzieniegdzie widać jakieś chlapnięcia i brak green stuffa w miejscach gdzie przenikają przez kamienie... Ale na stole wyglądaja spoko...
fajnie wyglondaja ale ja bym jeszcze bialym podcieniowal duszki
Białym się zazwyczaj rozjaśniaja bym jeszcze bialym podcieniowal
Co do figsów to wyglądaj naprawdę spoko.
Bless bodaj miał niebieski schemat, ale powiem tak, że i jedne i drugie prezentują się super.
Podstawki tak samo - proste, mile się komponują z figsami
Mi się bardzo podoba