Rezun Ogrowy (zwężony)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ej no proponuje żebyście się przeniesili na gg albo priva bo tak to spamujecie w tym temacie ze szkoda gadac;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
WIP. bedzie lepszy. spodnie planuje zrobic w jakas kratke.
a tu link dla kogos komu obrazek sie nei wyswietla
http://img242.imageshack.us/img242/3359/img0955gi7.jpg
a tu link dla kogos komu obrazek sie nei wyswietla
http://img242.imageshack.us/img242/3359/img0955gi7.jpg
Wywaliłem Ci double posta. Zdjęcie obróć i wykadruj.
Spamować we własnym temacie wolno, więc póki uczestniczy w tym Kerim, to wszystko jest cacy
Spamować we własnym temacie wolno, więc póki uczestniczy w tym Kerim, to wszystko jest cacy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Hehehe ;] te okularki są w prost boskie.
Praca bardzo fajna, ciekawe jak będzie wyglądał po pomalowaniu:D
Praca bardzo fajna, ciekawe jak będzie wyglądał po pomalowaniu:D
teraz mam rozladowanyt akumultor i sie laduje. wieczorem moze dodam. niemam pomyslu na spodnie jeszcze. jakies sugestie?Kerim pisze:Aha. A pokaż.Siasek pisze:nie no ogolnie spoko, ale plecki chyba najgorsze niepasuja do brzucha kompletnie i trudno jest je polaczyc z brzuchem. poprostu sa zbyt umiesnione.
Jak bym robił zwały na plecach to by mnie zemdliło
tobie fartuch czy ogrowi? do tego typa można było by chochlę, gnoblara z wielkim młynkiem na pieprz czarny, takie rzeczy.Siasek pisze:a sluchaj jak by tak dorobil by mi fartuch lekarski, a ty bys zrobil drugiego takiego z sercem demona, i demona lezacego na stole lekarskim? by bylo smiesznie Robert by sie uceiszyl pracujesz w jakims studiu?
Demon na stole ekarskim ... to mi pachnie dioramą.
On to serce przynosi ze sobą, a nie na miejscu nabywa
Nie, w żadnym studio, a co?
bo chodzilo mi o taka mala dioramke, sekcje zwlok demona wykonywana przez dwojke lekarskich ogierow (czyt. ogrow) moglbym temu co go mam dorobic fartuch lekarski, i ujenbac go grwia, a ty moglbys zrobic rozwalonego demona, i innego ogra dlubiacego w demonie.
albo demona przykrytego plutnem i z rozcieciem jedynie na klatce piersiowej. no jak to bywa na sekcjach wiesz o co mi chodzi?
albo demona przykrytego plutnem i z rozcieciem jedynie na klatce piersiowej. no jak to bywa na sekcjach wiesz o co mi chodzi?
Pomysł świetny, ale tyle czasu to ja bedę miał nie wczesniej niż po wygranej 6-ce w totkaSiasek pisze:bo chodzilo mi o taka mala dioramke, sekcje zwlok demona wykonywana przez dwojke lekarskich ogierow (czyt. ogrow) moglbym temu co go mam dorobic fartuch lekarski, i ujenbac go grwia, a ty moglbys zrobic rozwalonego demona, i innego ogra dlubiacego w demonie.