2350 WE
Re: 2350 WE
nie nawidzę tak złożonych WE ,choć mam bardzo miłe wspomnienia ze współpracą moich DE z WE. Mimo wszystko zmnieniłbym jedne Wildy i dał choćby 5 tancerzy i jakby starczyło pkt (z obcięciem wszystkich sztandarów WR to dorzuciłbym jeszcze 9 driad). A heros ze strzałami bez sava wymiata (moich Coków )
I believe in Honour.!
WE o moja jedyna armia i nigdy nie miałem żadnej innej.Ice-T pisze:może i wyciąga... ale o ile dobrze pamietam Big nie tylko grał WE (ale mogę się mylić, oczywiście wyników izasług nie ujmuję).
Pozatym Laik gra dopiero rok po przerwie, a ogarnia temat grania WE lepiej niż inni grający lata tą armią.
Nigdy też nie planuję zmiany na coś innego.
Niestety prawda jest taka że 2 caddych w dużej mierze nie wystarcza.Laik pisze:ak patrzę na rozpiski graczy WE to w slocie lorda dominują magowie.
Scroll jest jednorazowy a możliwość przerzucania daje sporą szansę na zdispelowanie czegoś standardowego.
Takimi herosami grałem jak tylko WE wyszły i bardzo sobie ich chwaliłem, jednak teraz... niestety brak proximity.
Laik pisze:Nie widzę kopii rozpisek Pasiaka
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
I o to chodzi.Piotras pisze:Akurat z WE jest tak, że kilku graczy, tych co chociażby się na BP wypowiada, ma swój własny standard. I z różnymi wynikami, ale grają.
Denerwuje mnie kopiuj/wklej w innych armiach.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Fakt że antymagia nie jest najmocniejsza więc staram się szybko zredukować magię przeciwnika, często udaje mi się:
- zabić 10 ghouli z wampirem w środku zanim przeciwnik się ruszy
- zabić maga w oddziale imperialnych rycerzy, zeskrinowanym przez łuczników
- zredukować pink horrory do 5 tak aby nie dawały już kostek
grunt żeby zrobić to szybko, bo inaczej bardzo boli że scrolle są jednorazowe...
Do tego mam 20 łuczników, 5 Glade Ridersów(zazwyczaj na bliski), Lorda i hodę - zawsze tam gdzie trzeba.
- zabić 10 ghouli z wampirem w środku zanim przeciwnik się ruszy
- zabić maga w oddziale imperialnych rycerzy, zeskrinowanym przez łuczników
- zredukować pink horrory do 5 tak aby nie dawały już kostek
grunt żeby zrobić to szybko, bo inaczej bardzo boli że scrolle są jednorazowe...
Do tego mam 20 łuczników, 5 Glade Ridersów(zazwyczaj na bliski), Lorda i hodę - zawsze tam gdzie trzeba.