Prawdopodobnie będzie jeszcze mój znajomy i może mój brat, ale to niepotwierdzone. I może jakimś cudem wyciągnę Raf'a i Krzyśka ^^
Pamiętamthurion pisze:klubowa koszulka czeka na ciebie juz pol rokuJagal pisze:zapisz mnie też, może damy rade![]()
a moje 31 zł oczekuje na mnie w twojej kieszeni
I like that!!!Młody pisze: 12.Na turnieju będzie dostępne cappucino i herbatka za free ;]
Thurion, to chyba dobry znak? Widac dobzi gracze lubia Pomorzethurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
w tym sezonie ciezej sie wygrywa lokale na Pomorzu niz Mastery
a ja tam sie ciesze, trzymalem kciuki na masterze, ale moze tym razem bedzie lepiejPiotr pisze:Proszę mnie zapisać.
A ktoś całkiem niedawno przekonywał mnie, że małe lokale dobrze obsadzone łatwiej wygrać niż duże...thurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
thurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
thurion pisze:nie mow hop póki nie przeskoczyszZiemko pisze: Nie marudz, lige juz wygrales
no to raz, w Kohorcie juz nie jest wiec moze mu niezalezec na masterze w BydziZiemko pisze:
Masz racje Gajowy z wynikami Kohortexu moze Ci pomieszac Twoj plan
ej no bez przesady, rok temu ustawilem z JH euro, dwa czy trzy (juz nie pamietam tyle tego bylo) ustawilem z Mlodym lige, ile razy mozna... wkoncu sie ktos obraziRzymek pisze:Dobrze dobrze jak będzie trzeba zamieni się jakieś wyniki jutro
Przecież tobie to zawsze się Szymon w drugiej turze podkładathurion pisze:zreszta obaj wiemy ze gdzie jak gdzie i komu jak komu, ale u nas i mi nikt sie nie podlozy, ambicja... i bardzo dobrzeRzymek pisze:Dobrze dobrze jak będzie trzeba zamieni się jakieś wyniki jutro