Codex 7 edycji dla besti?

Beastmen

Moderator: Dibo

ODPOWIEDZ
Malal
Kretozord

Re: Codex 7 edycji dla besti?

Post autor: Malal »

W realiach Limited podrecznik ssie az po jaja :|
W realiach BP podrecznik ssie prawie po jaja :|
Brak strzelania, podatnosc na paniki smiecia, magia lekko mowiac srednia...W combacie cos tam moze zrobia.
Wiele zyczen bylo ale GW knows better :?

Tak czy siak bestie beda nadal tak samo czeste jak ogry....Moze sa ciut lepsze ale wiemy jaki to poziom.
Nadzieja booka to minosy.....ale padaja tak samo latwo jak padaly wiec, meta gry mowi mam 50+ strzalow co ture....SAD but TRUE.

Szkoda, wielka szkoda.
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

nie może być tak źle w 7ed.. GW na pewno rozegrało nie jedną bitwekę przeciw innym armiom i musieli dojść do wniosku że ta armia wcale nie jest zła skoro dali do druku takie zasady.
Po drugie GW byt bardzo kocha pieniądze by wydać coś co nie będzie się sprzedawać.. moim zdaniem powinniście otrzeć zapłakane buźki i poczekać na podręcznik rozegrać jakieś 3-4 bitwy i później dzielić się spostrzeżeniami..
hahahahaaahahaha ej.. przyznaj się... GW Cię nasłało?

Ogry rzeczywiscie sie zaje....iscie sprzedają....tak zaje...iscie że aż (prawdopodobnie) nie dostaną swego booka w 7 ed....

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

qrwww... wpadłem :?

nie no żal jest że GW ostro zgnoiło bestie ale co zrobicie? napiszecie petycje do GW i zbierzecie listę z podpisami? :roll:
bo szczerze znudziło mi się już w tym topicu ciągłe użalanie nad nowym podręcznikiem..

chociaż okładka ładna :D

lepiej zacznijcie ci co maja 7th grać i napiszcie jak wam idze

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Proch pisze: bo szczerze znudziło mi się już w tym topicu ciągłe użalanie nad nowym podręcznikiem..
a ktoś ci karze go czytać?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Proch pisze: znudziło mi się już w tym topicu ciągłe użalanie nad nowym podręcznikiem..

chociaż okładka ładna :D
Mi się stara bardziej podoba ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Proch napisał(a):
bo szczerze znudziło mi się już w tym topicu ciągłe użalanie nad nowym podręcznikiem..

a ktoś ci karze go czytać?
niezła myśl będę grał dalej na 6th podręczniku :lol2:

ciekaw jestem co wymyślą w balansującym kartoniku dla bestii :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

mozna zbanowac tego pana??

trikk, ziemko nie wiem kto tam jeszcze?

@thurion - jak wroce jutro do domu wysle jeszcze raz

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Gajowy pisze:mozna zbanowac tego pana??

trikk, ziemko nie wiem kto tam jeszcze?

@thurion - jak wroce jutro do domu wysle jeszcze raz
Mozesz dodac do wrogow - jego posty przestana Ci sie wyswietlac. Bardzo przydatne.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

@prochu - z calym szacunkiem, ale w pamperkach to Ty jestes jeszcze takim małym, oddziałowym ungorkiem z hand weaponem (na łuk i zasade skirmish musisz jeszcze popracować).

Ja tam tez w porównaniu z kilkoma tutaj się wypowiadającymi osobami nie równam doświadczeniem, ale jednak od początku 6 edycji przeczytałem od dechy do dechy dokładnie każdego booka jaki tylko wyszedł (a było tego, lekko licząc, prawie 30 ksiunżek), i Ci powiem, że niektóre rzeczy to widać choćby patrząc na staty+koszty+zasady specjalne... widzisz krówki, widzisz wygięte staty i super zasady, a potem widzisz 63 pts za model bez sejva i juz wiesz że spływa od każdego strzelania. Patrzysz na mega gięte staty doombull, dochodzisz do statystyki LD i juz wiesz że cała armia własnie zaczęła Ci spierdalać. Patrzysz na potworki w rarach, i nie musisz nawet czytac zasad specjalnych by wiedziec że płyną jak złoto od dowolnych ataków, obojętnie czy w CC czy w strzelaniu. O biedocie magic itemów nie wspominając.

Szczerze - przeczytałem skany od dechy do dechy i jestem na etapie że żal mi 70 plnów na podręcznik; Woch wydaje mi się teraz mega gięty i nadal będę próbował z niego cos wycisnąć.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Konop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Konop »

Ktoś wie czy jest angielski pdf nowego army booka? Włoski nawet śmieszny, ale ciężko wrzucać to wszystko do translatora...

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

szafa, przekonujący text.. no trudno book jest jaki jest.. a to że tę armię dopiero zacząłem zbierać powoduje że lepiej będzie jak przejdę na "silent watch mode" :wink:

i poprostu poobserwuję sobie wyczyny starych wyjadaczy..

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

obiecałem sobie, że zbiorę grywalną armijkę bestii a po tym co tu czytam nie wiem czy to mozliwe :oops:

zobaczę co Crusik wykombinuje :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Fisch dasz rade. Z DoW dajesz to z bestyjami też dasz :]
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

ej ej Panowie jakiś nielegal widze z pdfikami :twisted:

to ja też bym poprosił :mrgreen:
d.gronowski@vp.pl

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Post autor: Dziekan »

Drodzy Panowie, bardzo proszę o PDF-a Beastów. Bardzo ładnie proszę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Casp
Mudżahedin

Post autor: Casp »

jeśli można ja również poproszę pdf
Wdzięczny będę
andmiz@o2.pl

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

I Ja, I Ja! Też Ładnie prosze :D
Tomasz447@op.pl
I sold my soul for rock'n roll

Konop
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Konop »

Zastanawia mnie mnogość nawiązań do kupy w opisach poszczególnych oddziałów bestii w nowym dexie.
Czyżby sami twórcy zdawali sobie sprawę z tego, jak gównianą armię stworzyli? :wink:

Klops
Falubaz

Post autor: Klops »

Prosił bym o nie rozpowszechniania piractwa na naszym podforum- wszystko można załatić na PW.:)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Pooglądałem jeszcze raz moje modele i wyszło mi za dużo przerabiania / sklejania / dokupowania coby z tego zrobić coś grywalnego. Wydaje mi się, że jeszcze kilka osób jest w takiej sytuacji i być może na allecośtam całkiem niedługo pojawi się wysyp koziołów... ;)
Proch pisze:nie no żal jest że GW ostro zgnoiło bestie ale co zrobicie? napiszecie petycje do GW i zbierzecie listę z podpisami? :roll:
No już raz się udało - DE i akcja druchii.net
Ale wątpię,żeby ten sam numer jeszcze raz przeszedł... Choć np. ktoś z loginem na "herdstonie" może spróbować. :D

ODPOWIEDZ