Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Jak w temacie. Czego Wam, użytkownikom Border Princes, brakuje do pełni szczęścia?
Gdyby ktoś pamiętał co kto komu na poprzednim wcieleniu BP - czyli wszystkie działy i odpowiedni moderatorzy - to bardzo proszę.
Gdyby ktoś pamiętał co kto komu na poprzednim wcieleniu BP - czyli wszystkie działy i odpowiedni moderatorzy - to bardzo proszę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Zastanawiam się tak czemu nie widać podpisów/sygnaturek pod postami?
Moją widać Upewnij się, że ją wpisałeś w profilu. I że w "wysyłanie postu" w preferencjach ma aktywną opcję "Zawsze dodawaj mój podpis".
Scimi: ruszyliśmy nawet mniej niż godzinę temu, daj Wafiemu trochę odetchnąć Fora klubowe będą dodawane w miarę zgłoszeń i zapotrzebowań.
Scimi: ruszyliśmy nawet mniej niż godzinę temu, daj Wafiemu trochę odetchnąć Fora klubowe będą dodawane w miarę zgłoszeń i zapotrzebowań.
szukalismy tego w sutawieniach ogulnych forum, ale cos nie mzoemy tej opcji znalezcHusiat pisze:Czy jest możliwość ustawienia, aby automatycznie dodawał podpis do posta? Nie chce mi się za każdym razem tego zaznaczać. Jeśli tak, to jak to zrobić?
tak wiec kazdy sobie sam musi to ustawic w:
profil > preferencje> wysylanie postu > zawsze dodawaj moj podpis
Autor moda, na którym jedziemy (Categories Hierarchy) otwarcie przyznaje, że jeszcze nie dodał tego do swojej modyfikacji panelu:
http://ptifo.clanmckeen.com/viewtopic.php?p=41616#41616
Teoretycznie można w bazie (tzn. na żywca*) ustawić domyślnie wartość tego pola na true, ale trochę się przed tym wzdragam. Rzucę jeszcze okiem na kod forum.
* - panele administracyjne są dla mięczaków, prawdziwi mężczyźni używają surowego SQLa
http://ptifo.clanmckeen.com/viewtopic.php?p=41616#41616
Teoretycznie można w bazie (tzn. na żywca*) ustawić domyślnie wartość tego pola na true, ale trochę się przed tym wzdragam. Rzucę jeszcze okiem na kod forum.
* - panele administracyjne są dla mięczaków, prawdziwi mężczyźni używają surowego SQLa
-
- Chuck Norris
Witam
Myślę że powinno być jeszcze:
+podforum warhammera RPG.
+temat gdzie można by dawać fajne linki do różnych ciekawych stron
Myślę że powinno być jeszcze:
+podforum warhammera RPG.
+temat gdzie można by dawać fajne linki do różnych ciekawych stron
Forum RPG powinno powstać w momencie w którym będzie odpowiednia liczba ochotników. Ja proponuje zebrać pomysły i za dwa tygodnie od teraz przeprowadzić ankiety odnośnie wszystkich (poza zbanowaniem Fanatyka) i dać głos administracji co lud chce
A co do tematu. Załóż go sam!
A co do tematu. Załóż go sam!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Nie da się utworzyć sond w obecjej postaci BP. Tak to dzis zauważyęłm.
Fora klubowe były i będą tajne, tzn. dostępne wyłącznie dla członków danego klubu - a, technicznie rzecz biorąc, po prostu dodane do grupy danego klubu.