Witch_slave pisze:
Cytadela.pl
Pomijając przestarzały mechanizm składania zamówień i brak potwierdzeń co dzieje się z przesyłką, czas oczekiwania przebił wszystko. Po 7 dniach od potwierdzenia przelewu, przesyłki nie ma. Wysłałem maila z zapytaniem czy zostało wysłane - odpowiedź: jutro wyślemy priorytetem. Mija kolejne 7 dni, dzwonie z ponagleniem, podobno już jest wysłane i powinienem na poczcie sprawdzić. Postanowiłem dać im jeszcze 7 dni. Przesyłka dochodzi po kolejnych 5 dniach, czyli łącznie 19 dni. Data stempla pocztowego mówi, że wysłano ją 2 dni wcześniej.
Ech.. do tej pory nie miałem nigdy problemów z Cytadelą, ale to był mój ostatni zakup.
Co to 19 dni , ja w pazdzierniku zamawialem tereny dla klubu za ok 700 zl z Sfana dostalem tereny po 3 miesiacach Kto mnie przebije????? Normalnie zal dupe sciska - zamawialem tak wczesnie zeby miec na pewno duzo wczesniej przed masterem i co ? Dostalismy na wariata tereny 1 dzien przed masterem, ze nie zdazylismy nawet nowych mapek zrobic...
Zawsze mi sie z nimi wspolpracowalo dobrze , ale to co odwalili to brak slow... Szczegolnie, ze nie jestesmy jakims malym klientem ,tylko lacznie za ok 2-3 tysiace terenow od nich kupilismy... Zawiedli mnie po calosci... Nic dla siebie, ani dla klubu od nich na pewno nie kupie... Odradzam wszystkim zakupy w Sfanie.....