stara robota, jak te wrzucone dziś.
Chyba starzy na jeden wieczór

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
kiedyś cię znajdę i zobaczymy co jest plewnetrzeba zabijac plewy
niestety nie tego co trzeba!Bardzo mi się podoba, tym bardziej, że łapie elfa
Można, ale po co? Moim zdaniem każda z tych prac zasługuje na osobną rozmowęVilgefortz pisze:wszystko to co zrobiles z gs'u to na prawde ladne ale czy nie mozna bylo upchac tego w jednym temacie?
proponuje albo posklecac to w jedno albo przemianowac ten dzial forum na "Kerim's playground"
Nie, wszystko na kupie nie sprawdzi się - naprzykład Bucher - gadamy tam z malarzem, on wrzuca pixy wip'a, możemy to omawiać, o skorpionie opinie są rózne, nie wszystkie odpowiedzi składają sie z "o kurde ale bomba", więc w jednym temacie było by zamieszanie.Vilgefortz pisze:wszystko to co zrobiles z gs'u to na prawde ladne ale czy nie mozna bylo upchac tego w jednym temacie?
proponuje albo posklecac to w jedno albo przemianowac ten dzial forum na "Kerim's playground"
Ja mam O&G i TK.Artek'sWorkshop pisze:Mogłeś postawić jakiegoś hero na tym orzełku:D
oj szukaj mnie ]:-> kroxa ciezej zabic niz elfaMastema pisze:kiedyś cię znajdę i zobaczymy co jest plewnetrzeba zabijac plewy![]()
niestety nie tego co trzeba!Bardzo mi się podoba, tym bardziej, że łapie elfa![]()
![]()