"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010
parówka na 1250 albo duży na 2350
a ja poważnie zaproponowałbym jakies 2500 OPEN
w istocie format brmi na większy, ale jak wiadomo w OPEN ludzików na stole jest dużo mniej...Innej mozliwości wystaienia specjali predko nikt nie bedzie miał, więc raz na jakis czas przy okazji wakacji moznaby to zagrac. tak IMO
w istocie format brmi na większy, ale jak wiadomo w OPEN ludzików na stole jest dużo mniej...Innej mozliwości wystaienia specjali predko nikt nie bedzie miał, więc raz na jakis czas przy okazji wakacji moznaby to zagrac. tak IMO
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ja proponuję parówkę na 1500 albo jakoś tak
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
mi prywatnie kluczy OPEN. Morrok raz już chyba widziałes jak sie zabawnie gra z imiennymi herosami
w sensie OPEN ale oczywiscie na BP:D:D:D:D
w sensie OPEN ale oczywiscie na BP:D:D:D:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
taa Malus Darkblade vs Skaveny, gdzie licza ZABITYCH (niezagonionych, niespnikoanych) modeli sięgała gdzieś koło 150... Epic battle
ja osobiście z parówkami jeszcze bym się wstrzymał, może jakiś format w stylu 1600-1700 albo standardwoy 2350
póki co 2 głosy za parówką, 1 open, mój się nie liczy póki co
Dam Wam jeszcze trochę czasu, niech więcej ludzi napisze swoja opinie
ja osobiście z parówkami jeszcze bym się wstrzymał, może jakiś format w stylu 1600-1700 albo standardwoy 2350
póki co 2 głosy za parówką, 1 open, mój się nie liczy póki co
Dam Wam jeszcze trochę czasu, niech więcej ludzi napisze swoja opinie
ok rozwinę mysl moroku, skoror nie zajarzyłec o cóz mi chodziło
nie są to ani duże ani male punkty!
kolejny głos za duzymi punktami i kolejny za duzymi OPEN:D
nie są to ani duże ani male punkty!
kolejny głos za duzymi punktami i kolejny za duzymi OPEN:D
Dobra jesli chodzi o turniej to jestem za 2350.
A jesli chodzi o nagrody to sprawa jest prosta:
Bard to nie Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy. Nie kupujecie w Bardzie figurek,
to sie nie dziwcie, ze przestaje im sie to podobac.
Wolicie kupowac w sieci to sa takie efekty. Tlumaczycie sie ze w necie taniej?
To macie swoje taniej. To jest firma musi zarabiac. Ile daliscie jej ostatnio zarobic? I tak bylo mega dobrze ze pozwolili nam grac w niedziele.
Bo to byl wyraz mega zaufania z ich strony. Podejrzewam, ze jesli zaczniecie kupowac w Bardzie to sie sytuacja zmieni.
Zaczniecie pomagac wychowywac nowa, mloda ekipe graczy tez zostanie to docenione. A od Humbaka sie odpier... bo to wszystko co
bylo do tej pory, to jest jego zasluga. Ciezko i dlugo walczyl, zeby w nowym miejscu byla sala do grania, zebysmy mogli robic turnieje z podwajanymi nagrodami. To, ze moglismy grac w niedziele, to tez jest jego zasluga. Bral za to calkowicie odpowiedzialnosc na siebie.
Zaznaczam (bo czesc do tej pory nie zakumala), ze od dlugiego czasu nie jestem pracownikiem Barda.
A jesli chodzi o nagrody to sprawa jest prosta:
Bard to nie Wielka Orkiestra Swiatecznej Pomocy. Nie kupujecie w Bardzie figurek,
to sie nie dziwcie, ze przestaje im sie to podobac.
Wolicie kupowac w sieci to sa takie efekty. Tlumaczycie sie ze w necie taniej?
To macie swoje taniej. To jest firma musi zarabiac. Ile daliscie jej ostatnio zarobic? I tak bylo mega dobrze ze pozwolili nam grac w niedziele.
Bo to byl wyraz mega zaufania z ich strony. Podejrzewam, ze jesli zaczniecie kupowac w Bardzie to sie sytuacja zmieni.
Zaczniecie pomagac wychowywac nowa, mloda ekipe graczy tez zostanie to docenione. A od Humbaka sie odpier... bo to wszystko co
bylo do tej pory, to jest jego zasluga. Ciezko i dlugo walczyl, zeby w nowym miejscu byla sala do grania, zebysmy mogli robic turnieje z podwajanymi nagrodami. To, ze moglismy grac w niedziele, to tez jest jego zasluga. Bral za to calkowicie odpowiedzialnosc na siebie.
Zaznaczam (bo czesc do tej pory nie zakumala), ze od dlugiego czasu nie jestem pracownikiem Barda.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.