Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Play Mini of the Month - Ogólnie
Ok jutro sie tym zajme , ale potem juz nie tykam
Ja sie jednak nie wyrobilem (a chcialem, ale nadmiar rzeczy do zrobienia mnie przerosl) , a Fanatyk zapomnial o sprawie , to co panowie temat na luty zrobimy herosi+lordowie?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Mozna tez tak zrobic, ze tematy beda 2miesieczne - wiecej prac bedzie mozna zglaszac i wieksza konkurencja.
@loler
Zlecenia się nie liczą
Zlecenia się nie liczą
Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jak najbardziej pasuje. W dwa miesiące chyba każdy się wyrobi z jakąś pracką w związku z czym zgłoszeń powinno być więcejZiemko pisze:Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.
Mi tez pomysł się podoba, wydaje mi się że w dwa miesiące więcej osób będzie mogło znaleźć czas na pomalowanie modelu, może nawet uda mi się skończyć malować stegadonaZiemko pisze:Pasuje, ze temat herosa/lorda przesuwamy takze na luty , a nastepne tematy takze beda 2miesieczne? Piszcie , bo jak nie bedzie zainteresowania to olejemy Pmotm i tyle.
@loler
Można pomyśleć o kategorii dla prac komercyjnych Zlecenia ,ebay-e itp.
Można pomyśleć o kategorii dla prac komercyjnych Zlecenia ,ebay-e itp.
Nie. Pmotm nie ma zamiaru promowac prac komercyjnych i bylo i jest to jego glowna zasada.
+1 ale wiem ,że to nie przejdzieMoim zdaniem można by po prostu pozwolić wstawiać wszystkie prace, nie zależnie w jakim celu były malowane (armia, konkurs, zlecenie, ebay...). Takie moje zdanie...
Co do osobnej kategorii (prace komercyjne) na pewno trochę prac by się znalazło .Nie licząc ebay-owych spraw dużo osób maluje na zlecenie (nawet w dziale usługi ) .
Co do otwarcia się na prace komercyjne nie będę pisał ,bo niejednokrotnie się na ten temat wypowiadałem i ,że tak powiem ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jestem za! Sam maluje również komercyjnie więc nawet było by dla mnie wygodniej gdybym te prace mógł na PMOTM wystawiac, ale idea tego konkursu miała polegać na motywowaniu do rozwijania własnej armii i malowania jej na coraz wyższym poziomie. To jest konkurs dla graczy, kolekcjonerów i malarzy a nie "pędzli do wynajęcia".Ziemko pisze:Nie. Pmotm nie ma zamiaru promowac prac komercyjnych i bylo i jest to jego glowna zasada.
no na to wyglada... tylko ze ja wiedzac ze nie dam rady pomalowac typa do konca stycznia go troche "pomazalem"
Czy to mogą być konwersje ze zwykłych corów (np.milicji i gsworda) czy trzeba kupić jakiegoś hero i lorda?że tak się spytam
Jesli skonwertujesz sobie jakiegos milicjanta na kapitana czy na jakiego tam chcesz herosa to jak najbardziej mozesz wystartowac w konkursie.
Temat heros/lord do konca lutego obowiazuje.
Temat heros/lord do konca lutego obowiazuje.