Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
Czy ktoś może ma do zbycia podstawkę 40 x 40 pod dragon ogra???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
To zależy czy malujesz na jasne kolory czy na ciemne, wszystko zależy od Ciebie.
- gerald_tarrant
- Masakrator
takie mam pytanie :
dwarfy mają runę, która niszczy magiczne bronie - co się dzieje, jeśli zostanie użyta na chaos knightach, którzy mają TYLKO magiczne bronie?
dwarfy mają runę, która niszczy magiczne bronie - co się dzieje, jeśli zostanie użyta na chaos knightach, którzy mają TYLKO magiczne bronie?
jachu_ka dzięki za info moje umiejętności malarskie są marne wogóle zastanawiam się nad sensem kupowania spreya bo te figsy co mam teraz to pomalowałem tak, że jak podkład użyłem zwykłej farby Chaos Black... zastanawiam się czy ta w sprayu sie czymś różni;)
Hmmm no może coś w tym jest z tym że ja maluje figurki plastikowe w wypraskach a potem je sklejam i ewentualnie poprawiam jak cos odprysło od w czasie wycinania tak jest mi łatwiej hmmmm no nie wiem jak to z tym w końcu zrobie troszke mi szkoda kasy na ten spray a ciezko mi nim bedzie pokryć wypraski...
Najprawdopodobniej zacznę zbierać Woch jako drugą armie i pojawia się takie pytanie: czy jest sens bawić się w dwie heleny z turniejowego punktu widzenia?
Czytałem ich zasady i mniej więcej wiem czego się spodziewać po nich, ale czasem na papierze jest inaczej niż na stole.
Czytałem ich zasady i mniej więcej wiem czego się spodziewać po nich, ale czasem na papierze jest inaczej niż na stole.
2 Heleny są w miarę przydatne: w erze Abominacji, Furmanki i Hydr, z którymi nie chcemy się bić raczej dobrze jest mieć czym strzelić. Osobiście jednak grając na 2 Helkach jestem odrobinę zawiedziony, chyba lepiej sprawdzałoby się combo działo + Hellena... Ale na pewno rozwiązanie to ma swoje plusy.
Nom Heleny są bardzo nie celne... a do tego jeszcze 4+ na hitowanie jeżeli nie położymy idealnie templatu... Ostatnio w ogóle się zastanwiam czy warto wystawiać jakikolwiek rare...
Myślę żeby spróbować się pobawić MMM, ale z drugiej strony to nie poprawne skoro sam żądam by ich zbanowali
Myślę żeby spróbować się pobawić MMM, ale z drugiej strony to nie poprawne skoro sam żądam by ich zbanowali
Paskudny uśmiech power gamera
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
ja gram na gigantach lub warshrine'ach
nie narzekam, chociaz wygrałem nie wiecej niz 5 razy w ostatnie pół roku
nie narzekam, chociaz wygrałem nie wiecej niz 5 razy w ostatnie pół roku
Spróbuj! Ja jestem przeciwko działom DoW i MMM dla innych armii niż DoW, ale ostatnio sam nabyłem jedno działo stare dwarfickie, skombinowałem obsługę z 3 Chaos Dwarfów od Heleny i będę wystawiał pewnie. Bo jedno to próbować zasady zmienić na lepsze, a drugie to używać aktualnych zasad. Bo mimo, że jestem przeciwnikiem brania rzeczy z DoW, to nie będę w formie protestu odrzucał tych jednostek...Jab pisze:Nom Heleny są bardzo nie celne... a do tego jeszcze 4+ na hitowanie jeżeli nie położymy idealnie templatu... Ostatnio w ogóle się zastanwiam czy warto wystawiać jakikolwiek rare...