D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)
Tu D-Wens
Na początku D
na końcu wens
Chciałem wam powiedzieć że szykujemy z moim teamem coś wielkiego... Dzialamy w podziemu ale nasz trud zostanie niedługo nagrodzny i zostanie tylko rebelia i anarchia
Na początku D
na końcu wens
Chciałem wam powiedzieć że szykujemy z moim teamem coś wielkiego... Dzialamy w podziemu ale nasz trud zostanie niedługo nagrodzny i zostanie tylko rebelia i anarchia
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
wysadzą dom Tomasha i zapadnie wieczna ciemność nad światem wfb
Przyjdzie czas kiedy wasze uśmiechy zmienią się w okrzyk grozy...
Wtedy nastanie czas D-Wensa I Wielkiego. Poza tym nasza armia stale się powiększa ( zobaczcie ile nowych kont zostało założonych w ciągu ostatnich dwóch tygodni ) to wszystko moi podopieczni i towarzysze bronii. Nadchodzi czas zapłaty...
Wtedy nastanie czas D-Wensa I Wielkiego. Poza tym nasza armia stale się powiększa ( zobaczcie ile nowych kont zostało założonych w ciągu ostatnich dwóch tygodni ) to wszystko moi podopieczni i towarzysze bronii. Nadchodzi czas zapłaty...
<ziewaaaaaa>
A wtedy pojawił się zły smok i szewczyk dratewka podał mu zatrutą owieczkę...
Żaden wysyp nowych rejestracji się nie pojawił - ot, standardowo (3-8 nowych użytkowników dziennie).
Generalnie pokaż, chłopaku, na co Cię stać.
Może uda Ci się zhackować forum (w co wątpię, bo jest w najnowszej wersji, więc ilość dziur zapewne minimalna) albo jego bazę danych. Nie ma strachu, kopia kodu forum jest u mnie na dysku, a nasz dostawca robi codzienne backupy całej bazy danych.
Generalnie pokaż, chłopaku, na co Cię stać.
Może uda Ci się zhackować forum (w co wątpię, bo jest w najnowszej wersji, więc ilość dziur zapewne minimalna) albo jego bazę danych. Nie ma strachu, kopia kodu forum jest u mnie na dysku, a nasz dostawca robi codzienne backupy całej bazy danych.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie będę hakował konta, bo to nie jest zgodne z prawem naszego kochanego kraju. Poza tym dojdę do władzy drogą demokratycznych wyborów jak Adolf. Jeżeli nie boisz się konkurencji, to możesz mnie od banować, a jeżeli się boisz to pozostaw tak jak jest, bo ja lubię zakładać nowe konta.
Proponuję gdy założy konto wyśledziś jego IP i wtedy dzięki temu dowiedzieć się skąd jest, a potem już zostanie tylko...
A tak poza tym to moja armia się powiększa, należą już do niej:
-->SeVeR
-->Mastodont
-->Border Princes
-->Moskit
-->Wens
-->Trojek
i wielu wielu innych których wam nie podam bo pracują na wysokich stanowiskach tutaj
@ Jankiel:
nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
-->SeVeR
-->Mastodont
-->Border Princes
-->Moskit
-->Wens
-->Trojek
i wielu wielu innych których wam nie podam bo pracują na wysokich stanowiskach tutaj
@ Jankiel:
nie odpowiem na twoją wulgarną odzywkę
Trojka to bylem pewien ze bierze udzial w spisku, wiec to zadne novum
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
Genialne, nie znałem tego.Jankiel pisze:Wąchaj pałeczkę.
A licky boom boom down!!!
@D-Wens
jak mogem sie zapisać do was??
czy muszem popisać się wielgaśnym idiotyzmem czy czymś jeszcze?/ Pytam poważnie, chcaiłbym należeć do was tylko nie wiem czy się nadajem
jak mogem sie zapisać do was??
czy muszem popisać się wielgaśnym idiotyzmem czy czymś jeszcze?/ Pytam poważnie, chcaiłbym należeć do was tylko nie wiem czy się nadajem
Po pierwsze nie możesz się zwracać do mnie per D-Wens bo jak widzisz jestem incognito. Jeżeli jesteś modem albo czymś takim to możesz napisać do mnie na railer25@interia.pl i wtedy może rozważe twoją prośbę. Po drugie możesz wejść na www.villagers.fora.pl ja się tam wychowałem