No to jeszcze przed tobą 2401 postów i ustawisz se rangę specjalnąEltharion pisze:Wy jestescie jacyś dziwni![]()
Ja tam zawsze wolałem być planktonem

No to jeszcze przed tobą 2401 postów i ustawisz se rangę specjalnąEltharion pisze:Wy jestescie jacyś dziwni![]()
Ja tam zawsze wolałem być planktonem
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
To ich nie czytajmaciek_89 pisze:nudzą mnie już te tematy
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka![]()
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kubon już tak maArbiter Elegancji pisze:Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka![]()
Ale macie powody do radościArbiter Elegancji pisze:Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurkakubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać![]()