Nowa armia- help.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Re: Nowa armia- help.

Post autor: Arathorn »

Eltharion pisze:Wy jestescie jacyś dziwni :?
Ja tam zawsze wolałem być planktonem :mrgreen:
No to jeszcze przed tobą 2401 postów i ustawisz se rangę specjalną :D
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

GarG pisze:Kubon spojrzałeś wcześniej na date czy odrazu rzuciłeś się nabić posta?
Nie ma to jak upomnieniami nabić posta ;) A potem jeszcze kilka osób ;) może jakiś modzik pyknie kłódeczkę ;>?

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

No ja bym może krasie polecił są nastawione na walkę ale też sporo maszyn maja wybór godny rozważenia .
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
TwojaTata
Plankton

Post autor: TwojaTata »

Zaczynam przygodę z wfb i nie mam sprecyzowanego wyboru co do armii.Oto moje kryteria :

- w miarę grywalna punktowo rozpiska ( około 2000 pkt ) do 1000 zł
- bez żadnych konwulsji , czy przeróżnych zlepków takich jak fiend of chaos czy jakiś nurgle <- tragedia
- w grę wchodzą także figurki nieumarłych
- nie musi być topowo elitarna ale tez bez przesady ( masa gówna które dostaje lampę i idzie do piachu )
- jak będę chciał to będę mógł postrzelać i wybronić się przed magia
- dobrze by było jakby do wyboru był jakiś potworek , duży cel.
- dostępne w sprzedaży figurki ponieważ nie mam talentu plastycznego.
Mam 4 certyfikaty

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

nudzą mnie już te tematy

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Wybierz armie która ci sie podoba a my ci powiemy co może :|
Tak moze prosciej i łatwiej :-k
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać :mrgreen:
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka :? no lubisz Egipt i nieumarłych - bierz TK może wolisz klimatu horroru no to VC albo mHrhOChZnoHm i zUą armie to bierzesz DE albo Woch, może egzotyczne klimaty - no to lizaki standardowe średniowiecze - bretka... i tam można aż sie skończą armie do wyboru. Tyle ode mnie
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
Morghur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Morghur »

Bierz TK i nie dyskutuj :D
Magia jest ok, a klopy rządzą przy większych celach. Masz tam trupów, a armia nie jest słaba.
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

a może imperium?
jednostki słabe za to duża różnorodność

Awatar użytkownika
Mhroczny Rycerz
Falubaz

Post autor: Mhroczny Rycerz »

maciek_89 pisze:nudzą mnie już te tematy
To ich nie czytaj :roll:
White Lion pisze:Mam prośbę :)

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Why so serious? ;)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

kubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać :mrgreen:
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka :?
Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurka :roll:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Arbiter Elegancji pisze:
kubon pisze:Nie rozumiem ludzi którzy pytają się na forum jaką Armię brać :mrgreen:
IMO armia powinna być wybierana na podstawie tego czy klimat i figórki mi sie podobaja a nie czy jest taka, taka albo siaka :?
Ja nie rozumiem ludzi którzy grają w battla i nie umieją napisać poprawnie figurka :roll:
Kubon już tak ma :lol2:

Polecam DE :P

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

Arbiter Elegancji pisze:
Ale macie powody do radości :roll: Znalazłeś jeden post w którym walnąłem orta i masz z tego taka podnietę że spuszczasz się na monitor :roll: A wszystko dlatego że koleś z mała ilością postów odbiega od standardów i pisze cos na przekór innym :roll: Ciesze się, że grając w Warhammera nie zatraciłem tej normalności społecznej
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Amen :lol2:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

ODPOWIEDZ