To by było cośVehemens pisze:wyczytałem kiedyś w internecie, że HE pierwsze zaczynają rozgrywke
![Drool =P~](./images/smilies/eusa_drool.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
To by było cośVehemens pisze:wyczytałem kiedyś w internecie, że HE pierwsze zaczynają rozgrywke
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Źle rozumujesz, idee są do dupy. Dużo lepsze jest doświadczenie, znajomość zasad i umiejętność gry w WFB.Proch pisze: i wtedy dzielimy się swoimi ideas,
Grałem z tym przedmiotem parę turniejów i powiem tak: przedmiot jest fajny, zaczynanie sporo daje, zwłaszcza jeśli mamy 4 bolty i smoka. Jednakże, +1 to wcale nie tak dużo i często zdarza się, że nic nie daje. Niemniej jednak dzięki niemu parę razy zacząłem.Nom a swoją drogą opłaca się kupować to +1 do zaczynania? jak myślicie?
1. Przerzut psychologii w walce z DE, drugie to Always Strike First.andmiz pisze:Mam problem, zamówiony tydzień temu armybook jeszcze nie doszedł, a jutro chcę zagrać z kumplem HE - - mam jedynie wiedzę z army buildera i czytania forum. Stąd kilka pytań:
1. Co robi zasada Valour of Ages i Speed of Asurian?
2. co daje woodselves?
Będę wdzięczny za pomoc
Matis99 pisze:1. Przerzut psychologii w walce z DE, drugie to Always Strike First.andmiz pisze:Mam problem, zamówiony tydzień temu armybook jeszcze nie doszedł, a jutro chcę zagrać z kumplem HE - - mam jedynie wiedzę z army buildera i czytania forum. Stąd kilka pytań:
1. Co robi zasada Valour of Ages i Speed of Asurian?
2. co daje woodselves?
Będę wdzięczny za pomoc
2. Łazi się po lesie bez kar.
Tak, oczywiście z modyfikatorem za ruch.el Victor pisze:czy noble z łukiem dosiadający orzełka może po locie (np na 20") wylądować ze zwrotem w dowolną stronę i strzelać łuku ?
jeśli masz tylko 1 maga... to raczej trudno bedzie Ci sie przebic przez antymagie WoCH i Krasnali razem wziętych...Eltharion pisze:Za niedługo gram z Woch i krasnalami (2x1125 vs 2250)
I mam pewien problem z magiem (wybieram czary i dostaje kostke magi) ponieważ w puktach mieści mi się tylko jeden
Lepiej mieć maga na koniu z domena ognia ( z mieczem Rhuina) w SH czy pieszego z magia niebios + 1 LSG (kometa i przerzuty) w LSG????