Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
Model Razorgora jest na podstawce 50x50mm i składa się z 13 metalowych części, więc każdy będzie mógł sobie złożyć go "jak chce". Pewnie kilka głów i full kolców. Szkoda tylko, że tak mało będzie przypominał tego z ilustracji w podręczniku.
Doombull z kolei ma składać się z 12 części. Mógłby mieć sztandar w opcji, ale pewnie nie ma.
Doombull z kolei ma składać się z 12 części. Mógłby mieć sztandar w opcji, ale pewnie nie ma.
Całkiem ładny jabber tylko nie wiem w jakiej skali http://ironwindmetals.com/catalog/produ ... ts_id=1235
Co dokładnie robi herdstone? czy jak mag zginie to znika? Wiem że nie gracie na mniej niż 2k, ale co byście wystawili na 1,5k tak żeby dało by się coś ugrać na małych, lokalnych turniejach. Czy jest już ładny, pełny pdf a nie skan?
co do razorgorów to ten emotikon najlepiej oddaje charakter tej figsy
co do razorgorów to ten emotikon najlepiej oddaje charakter tej figsy
Ponawiam prośbę o przesłanie booka.
eternalwatcher@interia.pl
eternalwatcher@interia.pl
Ten jabber jest mim zdaniem ok i to w dobrej skali.
http://www.tabletopgamingnews.com/2010/01/12/32714
A pumba ten imho fajny:
http://www.maelstromgames.co.uk/index.p ... 00&min=yes
http://www.tabletopgamingnews.com/2010/01/12/32714
A pumba ten imho fajny:
http://www.maelstromgames.co.uk/index.p ... 00&min=yes
- Infernal Puppet
- Masakrator
Okropne te świnie... Wyglądają jak jakiś zmutowany Pumba z króla Lwa .
Prawda - wojacy są zbyt ładni by ich porzucać, nawet jeśli zasady do nich "trochę" skrzeczą. Ale zresztą - zielonych naprawili to i wojaków kiedyś podreperują .Podoba mi się Armybook i naprawdę trochę żałuję, że gram na poprzednim tworze Phila Kellyego... Powodzenia leśni przyjaciele, wracam na podforum Warriorów, gdzie nastroje są słabsze, ale chociaż figurki ładniejsze
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jak by Cię doombull kopnął w jajka też byś dostał wytrzeszczu i frenzy można delikatnie przerobić i płaczu nie będzie...Rakso_The_Slayer pisze:ooo kur... ułomne świnie...Barth pisze:
tragedia...
figsy tzn bestigorki, gorki i ungorki jak również manoski widziałem dziś i powiem szczerze że pierwsze 3 wymienione są fantastyczne! naprawdę rewelacyjne! minosy mniej chociaż po jakichś przeróbkach będzie można z nich coś wyciągnąć...
poprosze o wiadomo co: krwiopij@o2.pl
jak by Cię doombull kopnął w jajka też byś dostał wytrzeszczu i frenzy
genialne podsumowanie
[/quote]
no wiesz "zmutowany" - myślę że to akurat normale w chaosie dziwne by było gdyby były proporcjonalne i jakieś ladne czy normalne Mi się podobają są świetne.. właśnie dzięki tym krzywym ryjom i wytrzeszczom.. chyba kupię sobie orginalnego figsa teg 1 od prawejInfernal Puppet pisze:Okropne te świnie... Wyglądają jak jakiś zmutowany Pumba z króla Lwa .
genialne są hehehe:D
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Człowiek sobie wraca z turnieju, przegląda forum i...... niespodziewanie widzi fotkę stada pumbagorów no są tak niesamowicie zajebiste że nie mogę się przestać gapić na to zdjęcie
Rzeźbiarz który ich stworzył musi być z nich dumny
P.S.:
Rzeźbiarz który ich stworzył musi być z nich dumny
P.S.:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kodeks w wersji Italiańskiej śmiga na emulu.
Tak sobie rozkminiam i tak:
- speciale i cory bestii są niezłe
- mają mało Ld
- łatwo uciekają od panik
co trzeba zrobić?
Dać Beastlorda z Ld9 i heja! Do tego zrezygnowałbym z rarów (zbyt łatwe do ostrzelenia, od biedy można by potestować Ghorgonę bo ma T6) na rzecz dwóch działek DoW i myślę, że może wyjść nie najgorsza armia
Tak sobie rozkminiam i tak:
- mają mało Ld
co trzeba zrobić?
Dać Beastlorda z Ld9 i heja! Do tego zrezygnowałbym z rarów (zbyt łatwe do ostrzelenia, od biedy można by potestować Ghorgonę bo ma T6) na rzecz dwóch działek DoW i myślę, że może wyjść nie najgorsza armia
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Nie ma to jak wsadzić DoW działo albo Mengili jak się nie ma pomysłu... Co prawda nowemu bookowi mam dużo do zarzucenia, ale mimo to postaram się najpierw pokombinować z dostępnymi w nim jednostkami zanim poddam się obecnemu trendowi brania najemników byleby coś za wszelką cenę ugrać.Karli pisze: Tak sobie rozkminiam i tak:
- mają mało Ld
co trzeba zrobić?
Nie ma się pomysłu na rary to weźmy mengili albo DoW działko i będzie git. Wkurza mnie to powoli...
Czcij wilka i jego watahe, bo jak nie to wp*****!!!