chociaż BP jest głównie poświęcony WFB, to jednak jest jeszcze na tym świecie grupa osób grających w Space Hulka.
Temat ten założyłem w celach sondażowych. Jeżeli chcielibyście zobaczyć podforum "Space Hulk" w dziale "inne gry bitewne", to wyraźcie tutaj swoją opinię.
Natomiast jeżeli nazwa "Space Hulk" nic wam nie mówi i chcielibyście się czegoś więcej dowiedzieć na temat tej niesamowicie grywalnej i wciągającej gry bitewnej, to również zapraszam do zadawania pytań.
PS. Do adminów:
Moglibyście dołączyć do tego postu/tematu mini-ankietę z nastepującymi opcjami do wyboru:
- Znam grę "Space Hulk" i z radością zobaczę podforum jej poświęcone
- Coś słyszałem o tej grze i a chęcią dowiedziałbym się czegoś więcej.
- Nazwa "Space Hulk" nic mi nie mówi, może jakbym coś więcej o niej przeczytał, mógłbym wyrobić sobie zdanie na jej temat
- "Space Hulk" jest mi obojętny, gram tylko w WFB
- Szkoda miejsca dla "Space Hulka" na serwerze
SPACE HULK reaktywacja
SPACE HULK reaktywacja
Ostatnio zmieniony 3 maja 2007, o 12:32 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
Shinue, minutę temu czytałem Twojego posta o podobnej treści w naszym dziale wh40k (chodzi o Gloria Victis ).
Miejsce podforum Space Hulk, jako gry w uniwersum wh40k, jest właśnie na Gloria Victis. Tamtych adminów ciśnij.
Mnie SH ciekawi i czekam na ową trzecią edycję.
Miejsce podforum Space Hulk, jako gry w uniwersum wh40k, jest właśnie na Gloria Victis. Tamtych adminów ciśnij.
Mnie SH ciekawi i czekam na ową trzecią edycję.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
yyyy pierwsze słysze A jakieś linki posiadach do jakiegoś "mniej-więcej-wytłumaczenia-co-to"?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
zobacz tu:
http://www.boardgamegeek.com/game/2163
jest też kilka stron po polsku, ale nie mam linków
http://www.boardgamegeek.com/game/2163
jest też kilka stron po polsku, ale nie mam linków
Apage! Nie grałeś w kultową gierkę na PC? Pod tytułem Space Hulk?Jagal pisze:yyyy pierwsze słysze
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
ostatnimi czasy( czyli przez 1,5 roku ograniczałem się do tych gierek: http://www.xfire.com/profile/jagal/Tomash pisze:Apage! Nie grałeś w kultową gierkę na PC? Pod tytułem Space Hulk?Jagal pisze:yyyy pierwsze słysze
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.