Wielkosc Doom Flayer
Moderator: Hoax
Wielkosc Doom Flayer
Mam pytanko: Jaka powinna byc podstawka pod doom-flayer z obrazka to wyglada na rydwan a niby to weapon team?
w tym podręczniku niestety niczego nie można być pewnym. W AB widnieje tylko zapisek że muszą być wystawieni na wspólnej podstawce, nie ma mowy o wielkości, ani nie ma figurki żeby tego się dowiedzieć..
tak czy owak przyjęło się ze WT są na kawaleryjskich czyli nie ma co cudować i wystawiać na takiej i doomflayera
tak czy owak przyjęło się ze WT są na kawaleryjskich czyli nie ma co cudować i wystawiać na takiej i doomflayera
Na pewno jest na kawaleryjskiej- "weapon team" to jeden rodzaj jednostki, czyli dwóch skavenów z jedną z pięciu dostępnych broni.Matusz pisze:w tym podręczniku niestety niczego nie można być pewnym. W AB widnieje tylko zapisek że muszą być wystawieni na wspólnej podstawce, nie ma mowy o wielkości, ani nie ma figurki żeby tego się dowiedzieć..
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
Ok, dzieki tak tez myslalem, niestety moj kumpel zrobil bardzo fajny doom flayer ale wielkosci rydwanu, ciekawe czy to sie teraz sprzeda.
Z tym na pewno to się tak nie rozpędzaj. Na dzień dzisiejszy wzorując się na starej edycji zakładamy, że są na kawaleryjskiej ale może wyjść faq i może się to zmienić.kanister pisze: Na pewno jest na kawaleryjskiej- "weapon team" to jeden rodzaj jednostki, czyli dwóch skavenów z jedną z pięciu dostępnych broni.
- Hej móżdżku, co będziemy robić dziś wieczorem?
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
-To co zwykle Pinky, to co zwykle. Spróbujemy opanować świat.
Z cyklu na turnieju:
Master Assassin z Fellbladem wpada w 1 turze w Maga Chaosowego na smoku, wypłaca ataki i wypada: 4x1 pada głośnie K*** i cała sala zaczyna klaskać...
A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice,
miotając gromy, odbiera życie...
No dobra wklejam link do fotki:
http://coolminiornot.com/242408
Na razie jest za 124$ wiec chyba nie jest tak zle.
Tylko za duży na DFdargo000 pisze:No dobra wklejam link do fotki:
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Tak powinien wyglądać ten model
Tylko że w skali mikro
Świetna robota
W takich momentach boję się że GW wyda dużo gorszy model:/
Dworzec, Gliwice. Mithril: Hej, Młody czy tutaj gwałcą?? Młody: Nie! Dzisiaj jest wtorek:)