"Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Re: "Tradycja rzecz ścięta 3" Wrocław 2350 pts 23.01.2010

Post autor: JarekK »

morok to na 1999pkt???
Nie open???
Spoko jaki termin i jakieś dodatkowe ograniczenia???
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

tylko nie open :?

Awatar użytkownika
r0m
Chuck Norris

Post autor: r0m »

spoko, dzięki za odpowiedź chłopaki, tak się pytam bo w wielkopolsce prężnie działa liga, około 50-80 aktywnych turniejowo graczy, 4-5 działających klubów, każdy ze swoim miejscem do grania(jak dom kultury itp) a tego we wrocławiu znaleźć nie mogłem(kiedyś był skavenblade czy coś takiego pamiętam) toteż pytam ;)

Marcins
Masakrator

a tak swoją drogą można by założyć coś tokowego

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

CZas preżnie działającego Wfb we wrocławiu skończyły sie wraz z battlowa śmiercią niejakiego Entisa... A tak starych czasów to wieszkosc dzisiaj aktywnych ludzi nie pamieta lub nie ma prawa mając wówczas po kilka lat:D

Morroczku, skoro tak cię zciska zazdrośc, nie jest to mój twór a inicjatywa, która ruszyc z miejsca nie może, z różnych wzgledów (stanowisko jednego ze sklepów tez ma na to wpływ). Bardzo mi przykro, że Twój argument "skoro mi i Marysowi sie nie udało, wam tez nie może..." mam nadzieje ze cieszysz się ze swego małego triumfu, ze we wrocławiu nadal nic sie nie dzieje.
Co do klubów, Morrok przez własną wrodzoną złośliwość pomylił najważniejszy klub wrocławskiego WFB czyli YMFB, do którego należy (bądź sympatyzuje z nim) cały kwiat wrocławskiego battla; może wreszcie się kiedyś ruszymy i nad nim popracujemy:D
pozdro 600 i witamy w Festung Breslau
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wiesz, misiu kolorowy... gdybym miał sie licytować to odpadłbyś w samych przedbiegach ;)

Napisałem "twór" bo z nikim tego nie konsultowałeś, nikt nie kwestionuje tego co robisz- sam to zrobiłeś. To Twoja sprawa. Mam prawo oceniać. Liga, która działała wcześniej była porozumieniem kilku osób.
Tekst z zazdrością jest co najmniej śmieszny przy tym co staram się robić dla sceny battlowej we Wrocławiu od ponad 3 lat ;) A robię parę rzeczy o których nawet ni masz pojęcia, ze coś idzie powoli do przodu- nie potrzebuję się tym przechwalać.

Co do Twojego mega klubu YMFB- jakoś aktywnych graczy w nim nie widzę, Maryś, ja jesteśmy w innych klubach.
Może i jest, co nie znaczy, że jest "najważniejszy" :))

P.S a złośliwy jestem, to prawda

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jak to nie widzisz aktywnych członków (ok, przed 18 możesz nie widzieć)?
a sympatyków mamy wielu, potęzne armie...

szkoda że nie wyczułeś dowcipu w poprzednim poście, ale co bede jęczał...
kurcze, jednak muszę, ja wiem ze juz mamy 2010rok, ale cięzko zebys mówił o 3 latach działaności na rzecz wrocławskiej sceny:P:P:P
pozdro
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Nie no, Morrok się stara i to dzięki niemu mamy fajne turnieje, i ze swojej strony nigdy nie narzekałem na jego organizację. Ale fakt, ze moglibyście coś zrobic więcej, razem a nie skakac sobie do gardeł. DMP tusz tusz, a pamiętasz Dymitr co mi mówiłeś o DMP 2010? Może czas juz o tym myślec...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

taka sytuacja o której rozmawialiśmy Janiszek nie ma racji bytu.
Kosze (2) pojada z jakimiś innymi klubami, bo Wrocław nie bedzie miał klubu
Maryś, j.w
Morrok - nie ważne :D
możnaby złożyc skład wrocławski, ale pewien ktos musiałby się tam znaleźć a nie ma zapewne takiej mozliwości. więc można co najwyżej myślec o jakimś alko składzie jak Sobieś, ja i szczerze nie pamiętam kto jeszcze (Piotras? Meter?) który się dogada ale i tak nie pojedzie
marazm.

Awatar użytkownika
frost71
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: frost71 »

Wiesz Dimitr ze bez Ciebie i Morroka to ''forum'' by nie istnialo prawda..lepiej sie dogadajcie ze soba i nie robcie scen. Co do tego ''skladu'' mozesz mnie zapisac-(zawsze to lepiej niz pic przed lustrem). :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

no bo my się lubimy z Dymitrem sprzeczać :D
rzadko kiedy którykolwiek z nas bierze to na serio, ale żaden nie odpuści by walnąć złośliwym komentarzem drugiemu ;)

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

dobra i co z tym turniejem???? Kiedy się odbędzie???
morrok może jakieś ogłoszenie ludzie chcą grać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Marcins
Masakrator

z takimi wykrzyknikami daleko nie zajedziesz trza poprosić grzecznie prze mogę się założyć że morrok wypruwa swoje żyły i robi wszystko by ten turniej się odbył :mrgreen:
grzecznie trza
np.
czy wiadomo już kiedy turniej się odbędzie i w jakim formacie :D :?:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

"Wyprute żyły Morroka"
TVP1 godz. 25:66

Frost, wiadomka, przeciez musimy miec jakies hobby :D
a co squadu, to chyba juz rzecz dawno ustalona i oczywista, trza miec sie z kim na 4 bitwe ustawić tak? btw. sorry ze ostatnio nie mogłem, ale PKS nie czeka na spragnionych niestety. Nastepny turniej zalicze juz ze swojego mieszkanka to powalczymy...
własnie Morroczku, kiedy? już coś wiadomo?

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

a tym tygodniu założę temat, więc spokojnie... Najpierw muszę Humbaka dorwać o termin

Awatar użytkownika
FIFI (_!_)
Chuck Norris

Post autor: FIFI (_!_) »

może spróbujemy pyknąć sobie na zasady euro?? troche inaczej będzie

Janiszek
Masakrator

never. Aby rozwinac moją krótką wypowiedź dodam, ze te zasady są dziwne, nie obcinaja zbytnio Demonów, a skaveny i de bardzo mocno, i nei gralibyśmy na BP + R wiec w ogóle porażka. Nie ma co się bawicie w takie testowanie, najlepiej grac na BP +r zeby trenowac rozpiski na mastery. Takie moje zdanie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

ła-ła-łi-ła! testujesz rozpe na jakiegos mastera??

Janiszek
Masakrator

Nie tylko ja przychodze na lokale =D> A tak co do Twojego pytania, od marca, zamierzam byc na każdym masterze w Polsce.(do marca uzbieram armie, full pomalowaną (bejca :mrgreen: )

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Czy wiadomo coś już z turniejem?????????

ODPOWIEDZ